S_Adam Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Poraďte mi nějaké starši hry zavařila se mi grafika takže teď mám nějakou starou 64mb Radeonku prosím.Díky:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Duke Nuke 3D a Doom 2 to jsou klasiky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S_Adam Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Ty už jsem dohrál,klidně i trošku novší můžou být:) ale fakt jen trošku:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Quake III Arena, Unreal Tournament, NFS V.. Je toho dost. 64 MB VRAM neni az tak hrozne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S_Adam Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Divil by ses sekaj se mi i Heroesy 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.