Pit-Bull Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Super ještě že mám Slimouše :D asi si to hned udělám :D http://www.pspzone.sk/news.php?readmore=1884 akorád nevím jestli to bude lepší než Prometheus ale asi jo když je to novější :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Ale počkat četl jsem že tohle CFW se dá nainstalovat jen na 5.00 M33-6 a já mám 5.50 Prometheus tak to mi to asi nepůjde nainstalovat co?? a jak to teda mám udělat já to chci :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Urcite to neni lepsi. Prometheus je novejsi. Tohle obsahuje hlavne spoustu pluginu narvanych natvrdo v f0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 A to je na nic?? :( ale tohle je ode dneška a Prometheus mám už měsíc! :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Ale Prometheus bezi na novejsim kernelu. Tohle je starsi kernel, ve kterem jsou nacpane nejake pluginy a prxka navic, hlavne eye-candy veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Hmm tak nic no asi si počkám na novější CFW kterej bude podporovat TILT FX i když mám prometheus tak si to stejně objednám a uvidíme no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.