w3ston Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Mám problem s hrou Red Alert 2. Když si spustim kampan a načte mi mise i hned mi hra spadne a ukaže se tahle tabulka prosím o pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Mas visty? Jestli jo tak se koukni na tohle : http://komku.blogspot.com/2007/07/red-alert-2-and-yuri-revenge-in-windows.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w3ston Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 mam Win XP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 zkousel sis to reinstalovat a potom tam dat nejnovejsi patch? Stejne zkus spustit v jinem rezimu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DISTRICT9 Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Taky jsem mel stejny problem, ale u WIN 7 a pořešil jsem to novym patchem . Melo by to na 100% fungovat. Jak rika Artom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w3ston Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 akorat mi to nejde ani opatchovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
w3ston
Mám problem s hrou Red Alert 2. Když si spustim kampan a načte mi mise i hned mi hra spadne a ukaže se tahle tabulka
prosím o pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.