battlex Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Ahoj lidi, v pátek jsem si koupil psp 3004 a chtěl jsem se zeptat jestli je nějaká možnost do něj nahrát iso hry. V psp se moc nevyznám a z toho co jsem našel na netu moc moudrý nejsem. Jak už jsem řekl psp je verze 3004 s fw 6.20. Za každou radu vděčný. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Bohužel, máš FW 6.20, ISO hry fungují jen do verze 5.03 Můžeš si zahrát alespoň několik desítek homebrew her, či spustit několik homebrew programů přes Half-Byte Loader R97. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 battlex Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Takže přes ty různé emulátory ( fastloader atd ) nemám šanci? Ty homebrew hry stojí ( nechci urazit tvůrce ) za hov..... A není nějaká možnost downgrade? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Emulátory by mohly na HBL fungovat, ale s HBL nemám osobní zkušenost, takže nevím. Některé HB ujdou, ale některé stojí opravdu za hov*o... Zatím (a do budoucna to nevypadá růžověji) downgrade PSP 3000 a 2000 s novou základovkou nejde, jelikož se dělá přes Pandoru a ta u těchto typů nefunguje. Můžeš zkusit současné PSP prodat třeba na Aukru a sehnat si flashnutelné například zde v bazaru. A kdybys chtěl, můžeš zkusit najt nějakou dobrou homebrew hru například zde. :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
battlex
Ahoj lidi, v pátek jsem si koupil psp 3004 a chtěl jsem se zeptat jestli je nějaká možnost do něj nahrát iso hry. V psp se moc nevyznám a z toho co jsem našel na netu moc moudrý nejsem.
Jak už jsem řekl psp je verze 3004 s fw 6.20.
Za každou radu vděčný.
Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.