Flack Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Zdravím, chtěl jsem se zeptat, zda by nebyl někdo ochotný si pokecat o iP na ICQ nebo podobně. Je tu plno informací, ale nikde jsem nenašel, jak to chodí s Cydii, kde si stáhnu třeba hry a podobně. Jsem líný, nechce se mi pročítat x témat se kterých mám stejně nejspíš nic. Klidně "odvážného" odměním i pár drobnými. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Nebuď lenivý a prečítaj si aspoň FAQ , tam sa dozvieš čo a ako ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 no, to jsem si četl...ale "stáhněte si z Cydie..." - jak to stáhnout z Cydie? Nenašel jsem (neříkám, že není) nikde podrobný návod - otevřete, klikněte, zkontrolujte...mám svůj první iPhone a fakt tomu nerozumím. A nerad bych s ním něco provedl...Proto jsem myslel, zda by nebyl někdo ochotný posedět, v klidu mi to vysvětlit - a dobré. Chci jen běžné věci - jako Cydie (hry, aplikace, navigace), nějaké vychytávky a stačí ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 tak nejdriv co mas za iP a jakou verzi OS v nem mas (Nastaveni-obecne-informace) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 no, to jsem si četl...ale "stáhněte si z Cydie..." - jak to stáhnout z Cydie? Nenašel jsem (neříkám, že není) nikde podrobný návod - otevřete, klikněte, zkontrolujte...mám svůj první iPhone a fakt tomu nerozumím. A nerad bych s ním něco provedl...Proto jsem myslel, zda by nebyl někdo ochotný posedět, v klidu mi to vysvětlit - a dobré. Chci jen běžné věci - jako Cydie (hry, aplikace, navigace), nějaké vychytávky a stačí ;-) navod pred blbeckov tu nikdy nebude. ked je napisane "stiahnite z cydie" tak to znamena ze treba zapnut IQ +50 a stiahnut balicek z cydie... nie je to ziadna veda, riad sa pokynmi ktore mas na DISPLEJI a potom na ne tukni PRSTOM ktory mas na ruke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Black: Mám 3g (8gb) a 3.1.3 ;) myschoo: Promiň, že se ptám (podle tebe) na stupidní otázky...ale myslím, že je jedno na co se ptám - či jestli mám IQ 10 nebo 150, prostě se chci poradit a mít vše ok ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 S "jsem líný" na fóra nelez. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Tak jinak...nemám čas sedět u PC a studovat cele dny iP...aaano,to jsem si ho nemel kupovat a blabla(jak tady "radite" každým neznalcum)...jen jsem chtěl poptat někoho,kdo by si proste sednul k PC,poradil mi par věci za pul hodky,dostal by stovku a mě by bylo fajn a ho by třeba ta stovka potěšila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 a co bys potřeboval? Kdyžtak mi do PM napiš icq a dohodneme se tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.