Angerkill Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Zdravím, dopoledne jsem na něm v pohodě hrál, pak se mi vybilo a ted mi nejde zapnout, ani když ho dám na nabíječku nebo do pc. Nerožne se oranžové světýlko, nic.. Nevíte co s tím může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Nespadlo ti někdy tedka? nebo nedostala se do psp voda?? a co máš za FW of nebo cfw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Angerkill Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Nespadlo..ani žádná voda. Mám 6.30 FW a PSP 3004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 linuxed Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 něco podobnýho se řeší tady http://console-forum.net/showthread.php?t=99767 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Angerkill Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 To moje je něco jinyho.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 ok tak když máš ofw 6.30 tak to běž reklamovat. stejnak nemáš nic stratit. a je mala možnost že ti dáj možna ofw 5.50 ale to je jenom 5% šance :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 PSP se nechytne ani když vyndáš baterku a dáš do sítě? Je možný, že je to brick, taky to může být nějaká hardwarová závada ... doporučuju reklamaci - nemáš co ztratit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Angerkill Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Bohužel ho mám z bazaru že.. :D A ne, nechytá se ani když ho dam do síte a vyndám baterku.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 A jak jsi ho z bazaru kupoval tak byl u oho ještě zaruční list? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Angerkill Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Nebyl pravě..je bez zaruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Angerkill Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Co ted? :D Sem v dupě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Skus vyhledat v okoli flashera a nebo to někomu prodej že to je 100% funkční pošleš to poštou a pak ekneš že to pošta poškodila :D jak s tím házela :D tak to dělám ja :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Angerkill Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Já to prodal práve na Aukru :D A jako peníze mam už na účte :D A přesně jak píšeš tak to chcu udělat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 a kolik jsi z toho vydoloval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Angerkill Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 2700 :D Jen holé PSP z nabiječkou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Aha tak to jde a za o si kup dalši psp z bazaru :D ale tentokrát se zaručákem a nebo se podívej na aukro.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Angerkill Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Jojo..už sem chytřejší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Takove jako ty bych nejradeji nakopal do hlavy. Za tenhle topic i "rady" bych rozdaval Bany, ale to je na Modech. Opravdove svinstvo jaky umej bejt cesi . Jen co bys delal ty kdybysis neco obednal a prisla ti cihla a ty pak brecel u maminky jak te nekdo okrada ze ty si poctivej kluk atp. Je mi z vas nabliti :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 For What? : Tady poznáš uroven člověka.Udělat takovoudle svinarnu to je moc.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 A co proti tomu máte?? to je něco jako kdybych se vyspal s vašima babama :D lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 A co proti tomu máte?? to je něco jako kdybych se vyspal s vašima babama :D lol Prosim te stebou by se nevyspala ani kurva a to se tim zivi. Btw: Nahlasil sem te MODum za tvuj spam,double-triple posting v jinejch topicach(napr.http://console-forum.net/showthread.php?t=97189&p=923203#post923203), nadavky atp. Prosim o lock tohohle topicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Angerkill
Zdravím, dopoledne jsem na něm v pohodě hrál, pak se mi vybilo a ted mi nejde zapnout, ani když ho dám na nabíječku nebo do pc. Nerožne se oranžové světýlko, nic..
Nevíte co s tím může být?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.