David50G Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 chci se zeptat mám 4.2E softmod ale nevím jestli jsou na tom pálenky (používám flashku)kámoš říkal že jdou přes nejaký program Gecko OS díky za radu:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jiri6609 Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 novy wii palenky neumi, mas softmod hraj hry z hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Srpen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 jiri6609 aha takže to zřejmě nepůjde zkoušel jsem cod a nic ale nevadí slyšel jsem že když hraju hry přes usb multák tak tam nehrozí ban (ntsc -pal) ale u cedel prej jo jinak už jsem to našel nějaký haxer má napsanePOZOR! VĚTŠINA NOVÝCH MECHANIK U KONZOLÍ WII-R.V. 2009/10,11,12..ZAKOUPENÝCH NAPŘ. NA ALZA.CZ NEČTE ZÁLOŽNÍ MÉDIA.. já mám rok 2010 a ještě k tomu Black :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David50G
chci se zeptat mám 4.2E softmod ale nevím jestli jsou na tom pálenky (používám flashku)kámoš říkal že jdou přes nejaký program Gecko OS díky za radu:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.