shadow.wizard Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Pravidlá a pokiny su nasledovné: trieda: Flash mód: Time Trial vozidlá: všetky, okrem prídavných vozidiel stiahnutelných z internetu čas: celkový, za ktorý ste celú trať prešli screenshoty: uverejňujte ich do 28. 7. , 23:59, heslo môže ale nemusí byť, pokiaľ heslo dáte, musíte ho uverejniť hneď na druhý deň, pokiaľ to nedodržíte, budete diskvalifikovaný Trať: Vineta K Veľa štastia ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2007 Prvni, Prvni, Prvni...!!! jinak 11 na wipeOutzone ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Červenec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2007 to si dal takovejhle čas na flash? o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2007 to si dal takovejhle čas na flash? o_O ano, pridavam dukaz z menu... a jestli me neverite, tak mamutha budete posilat do pr*ele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nelly101 Odesláno Červenec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2007 Tak tohle je můj výsledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červenec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 2tekken: blázni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 2tekken: blázni :) 2 tekken? jinak zatim vyhravam... ale sem zvedavej na Petru... jinak MAMUTH zatim vede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 takze tohle je muj vykon...na wipeoutzone je to treti nejrychlejsi cas zavodu a 5. nejrychlejsi kola...doufam petro ze na me nevybalis neco smrticiho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 takze tohle je muj vykon...na wipeoutzone je to treti nejrychlejsi cas zavodu a 5. nejrychlejsi kola...doufam petro ze na me nevybalis neco smrticiho :D nice, gratuluji ke stavajicimu vitezstvi (muze prijit rychla smrt) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 Ja sa mozem ist zahrabat ako tak pozeram na MAMUTHOVE vysledky :D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 taky hazim screena :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 Tak já nic no. Digitál je momentálně na dovolené. Stejně jsem se pod 1.51 nedostala, takže i se screenem by vyhrál mamuth. ale nevzdávám to, do dalšího kola již screen bude a aspoň pro ten pocit si zabojuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 Moje víc už jsem nedal, musle bych se moooooc snažit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 Tak já nic no. Digitál je momentálně na dovolené. Stejně jsem se pod 1.51 nedostala, takže i se screenem by vyhrál mamuth. ale nevzdávám to, do dalšího kola již screen bude a aspoň pro ten pocit si zabojuju :) takze tenhle zavod "kapitulujes"? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 Tak tady je muj,lip to proste nedam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 Tak tady je muj,lip to proste nedam z toho si nedelej velkou hlavu... ses lepsi prumer... my s MAMUTHEM sme trochu "blazni..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 Troch vic blazni:cheesygrin: ale gratuluju, ani sem netusil ze se daj zajet takovy casy, na pristi kolo vic natrenuju, i kdyz je mi jasny ze na vas bych nestacil ani kdybych trenoval celej rok;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 Jelikož bez screenu je to "to by mohl říct každej", tak z technických důvodů kapituluji pro první kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 Troch vic blazni:cheesygrin: ale gratuluju, ani sem netusil ze se daj zajet takovy casy, na pristi kolo vic natrenuju, i kdyz je mi jasny ze na vas bych nestacil ani kdybych trenoval celej rok;) to by ses divil, co s tebou rok udela (vid mamuthe :D) Jelikož bez screenu je to "to by mohl říct každej", tak z technických důvodů kapituluji pro první kolo. hmmm, skoda.. mohlo to bejt zajimavejsi, jen tak pro indormaci jakej mas cas? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 1.51.212 . :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 1.51.212 . :) to neni spatny (lepsi nez moje :D) stejnak na tom bylo nejlepsi jak se MAMUTH bal ze ho porazis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 tak ja mam z petry respekt...ma nahranejch vic dilu nez ja :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 díky mistře, ale zatím jsi lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 MAMUTHE (sorry ze to pisu sem) mas v pondeli cas? bych ti dal ten ovladac ke sluchatku (teda prodal za 100) a sel bych si koupit toho tekkena... hned bysme ho zahrali... co? BTW: "mistře" muhahahaahh to me dostalo ze sem spadl z "gymnasticke lopty" :D:D:D:D muahahahahahah koniec! sorry... ale fakt.. MAMUTHE cervenas se? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.