PedoN Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Hoj ,mám problém s PSP...začal mi zrnit display ,nevíte ,co by s tím mohlo být ,popř.jak to opravit? Dík za odpověď :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 nepodtaktoval jsi procesor? stiskni tlačítko select v xmb a cpu clock game a xmb nebo jak to tak je nastav na default (jsou to dva řádky, myslim že hned první 2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PedoN Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 nn ,s tím jsem nic nedělal - mám u obojího default Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 no tak potom to teda vypadá že odchází displej, můžeš zkusit s pspčkem trochu zatřepat (mě to u mobilu pomáhalo), možná to na chvíli přestane ale viděl bych to spíše na výměnu displeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PedoN Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 aha ,díky za potěšující zprávu :D a nemohlo by to bejt třeba nějakým kontaktem, drobkama nebo tak něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 myslím že ne, můžeš zkusit odpojit flexkabel od displeje, trochu to očistit lihem nebo něčim podobnym a zandat zase zpět ale moc šancí bych tomu nedával btw nemáš doufám urvanou to "zaklápěcí lištu" na flex kabel že ne? pokud jo možná by to vysvětlovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PedoN Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 nn ,nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 pak teda můžeš zkusit rozebrat psp a očistit ten flexkabel, jinak výměna displeje popř. reklamace, pokud máš záruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Mozna zkus udelat makro fotku nebo video. Pod pojmem zrni se da predstavit hodne veci. Pokud to ale neni podtaktovanim, tak to opravdu vypada na spatny kontakt nebo primo na spatny displej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PedoN Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Tak jsem to dneska ráno zapnul a už to nedělá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Omez to huleni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PedoN
Hoj ,mám problém s PSP...začal mi zrnit display ,nevíte ,co by s tím mohlo být ,popř.jak to opravit?
Dík za odpověď :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.