netix Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Čau hledám ochotného člověka z Hradce Králové(platí od 16.8.-21.8.+-,pak to ztrácí význam ;)),pokud se nějaký najde ať mi napíše na icq 238729413.Nejlépe někoho trochu staršího (tím myslím pište lidi 15+,menší můžete klidně taky,ale na 95% mi nepomůžete).Nepište do topicu,napište mi na to icq a všechno potřebný vám řeknu...Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 to zní jako že chceš někoho sehnat na anál nebo v tom budou drogy... co z toho? x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 ....sex no ! //jinak ti nikdo nenapíše pokud neupřesníš o co de ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 No jo debílci z console-fora....nadržení tupci co v životě neodešli od PC....boha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 jasný :lol: řiká člověk, co na foru o konzolích schání hulení :lol: jako když řekneš že scháníš lidi kterejm je víc jak 15 že od nich něco potřebuješ, sem to psát nebudeš a maj ti sami napsat, tak nvm hele :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Jsem z HK. Mi pošli PM, o co jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Jsem silene ochotny, jak kazdy jiste vi xD Co potrebujes? xDDD Jo a z toho ... ee.. Jo z Hradce jsem taky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.