Teenyss Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 jak ulozim kontakty z iphonu nekde do pocitace?jailbreik nemam.thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Worda Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Já to řeším tak že zesynchornizuju iPhone s Microsoft Outlook. Tam se ti pak vytvoří adresář kontaktů. Když připojíš iPhone k počítač běž do iTunes tam klikni na složku iPhone a tam nahoře na založku info a tam je někde položka na sync s Outlookem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Teenyss Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 THX! a pekne me stve,ze nevim,jak zjistim,kolik jsem napsal znaku v sms.nemas tip na aplikaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 iOS4 rata znaky automaticky, inak v nizsich FW treba nainstalovat SMS Helper z Cydia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Teenyss Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 aha,to sem zkusil,ale pise mi to tam v cervenem ramecku,ze nemam upgradovat na 4.2 nebo neco v tom smyslu,ze tam nepojede jailbraik a stahnout si muzu jen 4.0.1.ja mam 3.1.3 a menit nechci.a tak nevim,kde kliknout,aby to jelo na 3.1.3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 SMS Helper je urceny na FW nizsie ako iOS 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Teenyss
jak ulozim kontakty z iphonu nekde do pocitace?jailbreik nemam.thx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.