heldibrant Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Zdravicko tak jsem mnel tedka takove horsi obdobi tak jsem si rekl ze si udelam radost :) a poridil jsem si x box nikdy jsem konzolim moc nepricuchnul ani je nesledoval takze vim ze to ma ovladace bedinku a daji se na tom dat hry :) proto bych se chtel zeptat na nejake uzitecne tipy nebo co bych si nemnel nechat ujit jako zacinajici konzolista ze starych pecek atd atd :) budu vdecny za kazdy poznatek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Záleží co tě baví, to je těžko, někoho baví toto, jiného zase tamto. Každopádně můj nejlepší tip je, ať si přečteš sekci Xbox360, získáš základní informace a nebudeš se muset ptát na zbytečnosti. Přeju ti příjemnou zábavu s xboxem :) Měj se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heldibrant Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 jasne procitam procitam ale nejsem z toho dvakrat moc moudrej zajima mne odvetvi hrani na x boxu prez internet jestli jsem to pochopil tak je ta moznost a ted jak to funguje ? nebo je to u nas podporovane ? co musim udelat abych mohl takhle hrat atd atd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wiqi Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Tak určitě by sis neměl nechat ujit exkluzivni hry pro Xbox jako je - Gears of War 1,2 Forza3, Fable 2, Alan Wake... zatim mě vic nenapadá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Všechno o Xbox Live je tady http://console-forum.net/showthread.php?t=97776. Jenom ve zkratce ... aby jsi moh hrát online, potřebuješ mít gold členství, který je zpoplatnění, ale první měsíc máš gold zadarmo. Můžeš si pořídit 48h, měsíční, tří měsíční a roční kupon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Jestli máš nově zakoupený xbox , tak si můžeš založit postupně 3 účty na live a na každý dostaneš měsíční GOLD zadarmo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.