Fonziii Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Cau,nakopiruju si obrazek na flashku pac si ho chci dat jako pozadi na xku a kdyz pripojim flashku do xka a dam picture library,a flashku,tak mi ho tam neukaze.vcem je problem?xko mam flasly na nejnovejsi a mam 2520gb verzi.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Formát obrázků? Na co máš naformátovaný flashdisk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fonziii Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 jpeg a format jenom FAT ...mam to naformatovat na FAT32 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xtommyx2 Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 fonzii jo zkus to ale mi jdou obrazky i na fat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fonziii Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 tak i tak to proste nejde :( 512mb flashka a nejde to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fonziii Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 prosim help...nevim co uz mam delat,porad mi to nechce z flashky nacist obrazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fonziii
Cau,nakopiruju si obrazek na flashku pac si ho chci dat jako pozadi na xku a kdyz pripojim flashku do xka a dam picture library,a flashku,tak mi ho tam neukaze.vcem je problem?xko mam flasly na nejnovejsi a mam 2520gb verzi.Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.