Silas Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Vždycky když hraju s kámošem Tackle Alley mod, tak po nějaký chvilce se sekne celá hra a musim jen restart Xboxu ... nevíte čím by to mohlo být? Hru jsem vypaloval 2x a stejný výsledek - ani install na HDD nepomohlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Kontroloval jsi ISO přes abgx? Může ti odcházet vypalovačka nebo pálíš na nekvalitní DVD a X360 to pak nemusí přečíst. Jiný hry ti to nedělaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Jiný hry mi to nedělaj, pálim na Verbatimky a vypalovačka se mi zdá v pohodě ... EDIT: Maximálně ještě můžu zkusit vypálit na notebooku (jiná vypalovačka) jestli to pojede no ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Tak dej DVD do mechaniky u PC, zapni abgx, u input vyber burned DVD, zkontroluj to a dej sem screen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Tady to je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Ještě nech běžet kontrolu GAME CRC, jinak by mělo být ISO v pořádku ... zkus vyčistit cache u X360. Pokud to nezabere, vypal to na jinym PC. Ještě se zeptám ... jakou rychlostí vypaluješ? http://console-forum.net/showthread.php?t=91151 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Silas
Vždycky když hraju s kámošem Tackle Alley mod, tak po nějaký chvilce se sekne celá hra a musim jen restart Xboxu ... nevíte čím by to mohlo být? Hru jsem vypaloval 2x a stejný výsledek - ani install na HDD nepomohlo ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.