Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, dnes jsem si konečně koupil k Xboxu Wifi, abych se mohl k routeru připojovat bezdrátově. Dosud jsem se k Livko pojil tak, že jsem propojil Xbox s notebookem, který byl připojený přes wifi k routeru.

Internet mám od O2, modem je Zyxel P660H. Při připojení mi to normálně najde danou Wifi, zeptá se mě to na heslo, které zadám (zadal jsem jej asi 10krát a ve španém hesle problém nebude) a poté když dám Test Connection, napíše mi to chybu o připojení.

Vůbec nevím, co s tím, zkusil jsem již všechno možné, zkoušel jsem na Xbox.com i nějaké ty interaktivní řešení problémů s postupem atd, ale nic mi nepomohlo. Poradil by mi někdo? Byl bych moc vděčný... :cry:

Každá rada bude odměněna Thanksem, kdo mi pomůže problém vyřešit, dostane ode mě 1000 credits. Díky

Odesláno

Takže poté, co jsem ve wifi zrušil WEP klíč a nechal ji bez klíče, se Xbox ihned připojil a Livko jede bez problému. Ať už ale zadám jakýkoliv klíč a potvrdím to, zadám ho do notebooku a funguje. Když klíč ale zadám do Xboxu, a jistě ho zadávám správně, protože jsem zkoušel např. číselné řady atd., vůbec se k síti nepřipojí...

Odesláno

ano souhlasim s romikem ja mam doma zabezpeceni wpa2-profesional a je dobre kdys sem mnel wep sousedi se mi tam nabourali :D jinak zkusil bych teda ten router dat do tovarniho nastaveni a to udelas tak ze podrzis 10 sekund tlacitko restart nebo nevim kolik tam muzes mit ty no podivej se do manualu a taky na jaky ip bude a dostan se do nastaveni pomoci toho manualu a tam nastav dhcp auto pridelovani ip adres pak rozmezi ip jako mam treba ja 192.168.1.2 az treba 10 no a potom si nastav sifrovani to wpa2 a nastav si delku hesla a heslo a potom nwm jak to na tomhle chodi ja musel dat protoze mam bezdrat tak sem tam musel zadat static ip a zadat tam ip co mam nahore na wifi ale nwm jak to mas pres kabel pokud vim tak se tam nastavuje nejak jmeno a heslo aby si se pripojil. delas to na vlastni nebezpeci muze to dopadnout tak ze budes volat o2 at ti to pridou nastavit ten router a reknou si 500 :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu