James XR Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Zdravím, dnes jsem si konečně koupil k Xboxu Wifi, abych se mohl k routeru připojovat bezdrátově. Dosud jsem se k Livko pojil tak, že jsem propojil Xbox s notebookem, který byl připojený přes wifi k routeru. Internet mám od O2, modem je Zyxel P660H. Při připojení mi to normálně najde danou Wifi, zeptá se mě to na heslo, které zadám (zadal jsem jej asi 10krát a ve španém hesle problém nebude) a poté když dám Test Connection, napíše mi to chybu o připojení. Vůbec nevím, co s tím, zkusil jsem již všechno možné, zkoušel jsem na Xbox.com i nějaké ty interaktivní řešení problémů s postupem atd, ale nic mi nepomohlo. Poradil by mi někdo? Byl bych moc vděčný... :cry: Každá rada bude odměněna Thanksem, kdo mi pomůže problém vyřešit, dostane ode mě 1000 credits. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 no bylo by lepsi popsat kdy ta chyba treba vyskoci ,problem bude asi v routeru nemas tam nastavene treba filtrovani mac adres nebo zapnutej firewall atd ? a vidis na xku svoje pc kdys das test connection to pc nebo jak to tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Xbox mi vezme klíč k síti - má 26znaků - takže WEP128 a poté dám Test Connection, a napíše Cant connect to you wireless network - takže se to vůbec nepřipojí k té Wifi. A svoje PC skrz wifi nevidím taky, hodí to tu stejnou chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 mali signal ? nebo zkus zmnenit sifrovani s tim muzou byt taky problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Signal pravda nic moc, má to vliv na to, že se to nepřipojí vůbec? mám 2-3 čárky, někdy i jenom jednu, z max. 4... Tedka mam 3/4 a stejnak to nejde vubec... Šifrování je WEP, kod mam dobrý (funguje ve všech noteboocích i v mobilu). Taže to bude v tom signálu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 restartuj router >>> tozn. že pak musíš nakonfigurovat vše znovu a poté zkus... Prvně automatický DHCP, poté, pakliže by to stále nejelo, zadej údaje manuálně a musí to jet. Já mám taky wifinku k xku na wpa2 + BSSID hidden a povoleny jen konkrétní mac adresy, čili složitější nastavení kvůli zabezpečení a noproblem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Je to dost blbá otázka, ale jak ten router mám restartovat? To se změní SSID (to jméno) té wifi, klíč atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Může mi prosím ještě někdo poradit? Modem jsem zkoušel restartovat (zapnout a vypnout) několikrát, čekal jsem, ale žádná změna. Může být problém i v slabším signálu, kolísá 1-3 čárky (ze 4)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Je to dost blbá otázka, ale jak ten router mám restartovat? To se změní SSID (to jméno) té wifi, klíč atd? Na každém routeru je "čudlík" pro restart. Vše se poté změní na default a nastavíš si to znovu (5 min práce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Signál jsem zlepšil, nekolísá, router jsem resetoval, ale pořád mě to píše naprosto stejnou chybu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 a máš nakonfigurovaný TCP protokol ? Nebo máš automatické DHCP ? O tomto se vůbec nezmiňuješ. ...tady hledej kámen úrazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Já se v protokolech atd. příliš nevyznám ani nevím, kde bych to měl zjistit... Nastavoval jsem IP adresu, masku sítě, bránu atd. dle notebooku a nepomohlo to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 no nesmíš mít nastavenou stejnou IP, jako na notebooku. O2 má automatické DHCP, tak zruš to manuální zadání TCP protokolu (to je ono :) ) a vyber automatické DHCP a musí to fungovat. Poté ještě vypoj na 10sec. router ze sítě a pro jistotu proveď i restart xboxu, než se zkusíš připojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Automaticky jsem to zkoušel poprvé už, tedka jsem vypojil modem, vypl xbox a stejně se to připojit nechce a píše to že se nelze připojit k bezdrátov síti... Už vážně nevím co s tím... Klíč dávám určitě dobře, stejný mně funguje všude jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Takže poté, co jsem ve wifi zrušil WEP klíč a nechal ji bez klíče, se Xbox ihned připojil a Livko jede bez problému. Ať už ale zadám jakýkoliv klíč a potvrdím to, zadám ho do notebooku a funguje. Když klíč ale zadám do Xboxu, a jistě ho zadávám správně, protože jsem zkoušel např. číselné řady atd., vůbec se k síti nepřipojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 no to je divné, pač kdyby byl správně, musí se připojit. Nedávej si WEP zabezpečení, ale WPA2 !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 ano souhlasim s romikem ja mam doma zabezpeceni wpa2-profesional a je dobre kdys sem mnel wep sousedi se mi tam nabourali :D jinak zkusil bych teda ten router dat do tovarniho nastaveni a to udelas tak ze podrzis 10 sekund tlacitko restart nebo nevim kolik tam muzes mit ty no podivej se do manualu a taky na jaky ip bude a dostan se do nastaveni pomoci toho manualu a tam nastav dhcp auto pridelovani ip adres pak rozmezi ip jako mam treba ja 192.168.1.2 az treba 10 no a potom si nastav sifrovani to wpa2 a nastav si delku hesla a heslo a potom nwm jak to na tomhle chodi ja musel dat protoze mam bezdrat tak sem tam musel zadat static ip a zadat tam ip co mam nahore na wifi ale nwm jak to mas pres kabel pokud vim tak se tam nastavuje nejak jmeno a heslo aby si se pripojil. delas to na vlastni nebezpeci muze to dopadnout tak ze budes volat o2 at ti to pridou nastavit ten router a reknou si 500 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Srpen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 JJ, měl jsem WEP, a změním jej na WPA, tedka to mám bez klíče- ale síť je skrytá, a wifi funguje jen v domě, na terase a částečně zahradě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.