janko580 Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 cus nevite jak v dead rising vzit tu dodavku v tunelech dou otevrit jenom zadni dvere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 cau, hru jsem nehrál, ale podíval jsem se na youtube, a našel jsem jenom, jak tam nějakej BOSS jezdí v dodávce, je to ono nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janko580 Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 nevim proste v garazich sou auta a dou otevrit jen zadni dvere a na youtube sem videl jak v nich jezdi http://buttonmashing.com/wp-content/uploads/dead_rising.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janko580 Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 vyreseno uz to de a zabil sem uz 34 000 zombi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
janko580
cus nevite jak v dead rising vzit tu dodavku v tunelech dou otevrit jenom zadni dvere
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.