Millo_CZ Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 DS Lite Blue, ehh, dotykový displej se prohýbá jako kdyby na něm byla ochraná folie, ale není. Jde to vidět jen když v něm vidím odraz (když hodně svítí atd.) Na touch to nemá vliv, jen mě to dost vyděsilo. Napište jak to je u vašich DéeSek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Máš to DSko už dlouho? Asi to bude kvůli rezistivnímu displeji protože musíš promáčknout ten plast a ten se opotřebovává a víc se prohýbá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Millo_CZ Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 DS mám koupené z bazaru takže nevím. Myslíš že to mám dát do servisu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 To neni žádná chyba, rozhodně to nedávej do servisu. Tohle je uplně normální, je to vlastnost rezistivního displaye, kdy když se dotknou obě vrstvy displaye, začne mezi nimi procházet proud a podle toho se určí, kde jsi se dotknul stylusem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Millo_CZ
DS Lite Blue, ehh, dotykový displej se prohýbá jako kdyby na něm byla ochraná folie, ale není.
Jde to vidět jen když v něm vidím odraz (když hodně svítí atd.)
Na touch to nemá vliv, jen mě to dost vyděsilo.
Napište jak to je u vašich DéeSek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.