Quicksilver Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Chtel by jsem se optat za kolik by se realne dalo nekde od nekoho poridit Xbox360 s Jtag ? Neprodava nekdo jiz upravene konzole ? Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 ano obcas se zde na foru v sekci prodam nejaka objevy a o konzoli se opravdu bojuje takze aby si vyhral tak kolem 4500 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 JTagnuta konzola uz pomaly iba ako rarita :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Zajimava cena cekal by jsem vic.Jde me spis jen o to,ze je tam dost arcadovych her,ktere by jsem si rad zahral s pritelkyni tak jestli se to vyplati,ale mozna casem.Zatim me Xko bezi a hrajeme na tom jako blazni.Skoda,ze zatim nejde Jtag na novejsich verzich FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 :D njn skoda takybych si ho hned jtagnul ale mne spis laka ze by sel linux a u babicky bych mohl jit potom na net a taky by mne bavilo hrat hry bez dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Radsi pockam sice je fajn ,kdyby si clovek koupil upravene Xko ,ale penize by jsem radsi hodil do pc a koupil vykonejsi grafiku uz s DX11 a hral na plno.Co jsem koukal tak : Kane & Lynch 2: Dog Days Worms Reloaded Mafia II Darksiders F1 2010 Test Drive Unlimited 2 R.U.S.E. FIFA Soccer 11 Dead Rising 2 SBK X: Superbike World Championship Call of Duty: Modern Warfare 2 - Resurgence Pack NBA 2K11 Medal of Honor Arcania: Gothic 4 F.3.A.R. Fallout: New Vegas Fable III Star Wars: The Force Unleashed II Max Payne 3 True Crime: Hong Kong James Bond 007: Bloodstone WRC: FIA World Rally Championship Superstars V8 Next Challenge Dost her vyjde na pc s podporou : Logitech Rumblepad II , Dual Action.A neposledni rade casto hry na pc jsou bud s CZ dabingem nebo aspon s cz titulkama. Takze JTag by jsem si do Xka treba nekdy v budoucnu dal pokud to bude nekdy mozny,ale da se to jinak prezit.Nektete hry vychazeji take po Steamu. Tak je aspon hraju pres pc : Alien Breed Impact , Age of Booty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.