Iann 09 Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Chtěla jsem se vás zeptat, jestli by mi někdo mohl poradit. Mám u sebe synovce, který zbožňuje Ferrari (ale ne F1) a chtěla bych mu koupit nějakou hru, kde by tyto auta byly. Hledala jsem všude možně, ale určitě bude vaše rada cennější. Díky.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 V Gran Turismo jsou nějaká Ferrari a spousta dalších aut (je to závodní hra) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Napadá mě Gran Turismo Mobile a Test Drive: Unlimited. GT jsou okruhy, realnější fyzika oproti TD, ale v TD je zase obrovký volný svět kde si může jezdit jak chce bez závodění. Teď jsem chtěl napsat, že v obou hrách je docela velký zastoupení značky Ferrari, ale potom co jsem ještě koukal na car-list zjišťuju, že v TD asi Ferrari vůbec nejsou. Přitom v X360 verzi hry jsem měl Enzo ... Seznam aut v GT je tady http://www.pspworld.com/sony-psp/news/gran-turismo-psp-car-list-010638.php, TD http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=49140. Oba jsou to seznamy PSP verzí (v případě TD, ještě PS2, ale to je vedlejší) Žádný jiný kvalitnější auta, kde jsou navíc Ferrari mě nenapadaj ... doporučuju TD, ale jestli tam doopravdy Ferrari musí být, tak GT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 OutRun 2006: Coast 2 Coast tam je taky hodne ferrari a v gran turismu je jen 1 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iann 09 Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Děkuju vám všem. Zkusím se na ty hry podívat. Díky. EDIT: Na netu jsem četla, že by mohlo být hodně Ferrari v GT 5, ale nevím, jestli mysleli ve všech verzích (tím myslím i na PSP). Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli ten seznam aut z GT platí pro všechny verze nebo jenom pro základní nebo první GT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 GT na PSP je jenom jedno, pokud nepočítám PSX verze. Oficiálně se jmenuje Gran Turismo Mobile nebo Gran Turismo PSP, o 5 nepadlo ani slovo - to je jen pro PS3. Seznam, který jsem posílal je výhradně pro PSP verzi. Právě počet aut měl být velkým tahákem, takže se není čemu divit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iann 09 Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Tak jo, super. Děkuju moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.