Mám problém, nainstaloval jsem COD 6 a když ji spustím, vypadá to takto ... Nevíte co s tím ? díky
Mám problém, nainstaloval jsem COD 6 a když ji spustím, vypadá to takto ... Nevíte co s tím ? díky
tady je přímo ze hry
stahni si novejsi ovladace na grafiku a tento problem by to melo vyresit
PS3 Slim 250 GB - Hry: Uncharted 1 a 2,Resistance 1 a 2,MGS 4,Devil may cry 4,Killzone 2,Fracture,Heavenly Sword
PSP Fat CFW 5.00 M33-6
No to bych rád, ale nemůžu ho najít... Mám win 7 32bit... notebook asus F3KE a nějaký nejnovější ovladače nemůžu najít, přitom COD4 jede normálně ... Please, poraďte kde najít nejnovější ovladače na tu grafiku aby to jelo
heh tak nejprv bys mohl napsat co mas za grafiku né?
No jo, na to sem zapomnělati radeon mobile X2300
Čo tak najnovší ATi Catalyst ?
Tak už to jede, ale mám jinej problém, když nastavím rozlišení, tak to nejede přes celej displej, ale podle velikosti rozlišení, to zabere jen tu část dipsleje a neroztáhne se obraz, co s tím ?
Lidi poraďte, sem už zoufalej.... nechci hrát při rozlišení 800x600 a mít kolem toho obrovskej černej rámeček ..... chci to mít přes celej displej
jednoduse ten engine nepodporuje nejaky tvoje specificky rozliseni ntb... mas to napsane na kazdy krabicce od hry, že vyrobce neručí za chod na notasich...
aha ... no tak sem dal 1280x 800 a jede to přes celý, ale je tu další problémpíše mi to iwnet invalid version ... a to píše i SP , takže si ani nezahraju kampaň, dělá to ještě někomu ?
Jo a mám dotaz, neháže to hlášku, normálně mi jede intro , po intru se načítá mise a pak hra mě vyhodí do win... Co s tím ?
sakra chlapekoukam ze se ti smula lepi na paty
no to i mě ;-) hele jedine me napada reinstall
Vetešnictví u Stephyhohttp://console-forum.net/tema/109160...869#post993869
![]()
http://console-forum.net/tema/120265...av-kabel-fotky <-- Prodám PSP ! ROWING IS MY LIFE ! Game Center Nick: PopkosCZ
Lavoo jak si zprovoznil to pismo , máme stejný problém.Jestli ovladače pošli odkaz , taky mam x2300 a win 7 32bit
Díky
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky