Čus lidičky, pls opravdu nejde dát do xmb další ikonky (např. homebrew, iso, atd.) ? Nebo je něčím nahradit...pls poraďte!
Čus lidičky, pls opravdu nejde dát do xmb další ikonky (např. homebrew, iso, atd.) ? Nebo je něčím nahradit...pls poraďte!
PARKOUR IS THE BEST!!!Skoukni www.parkour.cz a dozvíš se víc!
Nebo mi písni na icq a zaskáčem si v Práglu na nejlepších spotech! Rád ti pomůžu se začátkama a později se můžem řadit po bok nejlepších tracerů v Praze!
Poznáš i nový kámoše a získáš dobrou fyzičku= nemáš co ztratit, máš jen co získat!!!
cau myscho mam na tebe dotaz kde sezenu nejaky gamebooty?? predm dikess
maximus : nahore kdyz otevres flash0 jako slozku das - Nastroje->Moznosti Slozky->Zobrazeni a tam vsecko odznacis (nic nebude vybrano) dej pouzit a ok a objevi se slozka module
Eyes: Brown
Hair: Brown
Last Known Address: Oakdale
Mohl bych nahrat xbm z 3.40oe na 3.52m33?
z nižšího na vyšší to nejde !
(ikdyž mě šlapalo 3.40 theme na 3.52 )
no radši to nezkoušej![]()
|Google|music-forum.cz|klik!|rofl|Návody na hry CZ|
Once again, you have fallen for one of my classic pranks. Bazinga!
Murphyho čtvrtý logický závěr:
Udělat cokoli blbuvzdorným je nemožné, protože blbci jsou ohromně vynalézaví.
Hej prosim vas mam takovej problem jak se do toho psp davaji ty themata stim .prx .rco ..atd??!
Tady mas navod podle kteryho by to melo jit: http://www.console-forum.net/showthread.php?t=13428
NINTENDO 3DS | X-BOX 360 Arcade | PS2 Slimline | PS One | SONY PSP 1004 | SONY PSP 2004 | NINTENDO DS Lite | GameBoy Micro | GBA SP | GBA | GBC | Dingoo A-320
Zdravim, jsem v zahranici a koupil jsem PSP, takze tam mam origo firmware 4.05, jdou na to taky nejak dat tyhle themes pres to XMB???? nebo to musim mit flashnuty to moje PSP.
DIky
... Windows 7 ... Moje ICQ: 438-021 ... Evil.Bulk
... na forum už nechodim, na ICQ sem ...
Jak nakupovat na eBay
nevíte jestli už je xmb plugin na cfw 5.02 gen ?
vždyť vyšel v ten samej den co CFW.... http://dl.qj.net/Unofficial-CXMB-for...5442/catid/151
|Google|music-forum.cz|klik!|rofl|Návody na hry CZ|
Once again, you have fallen for one of my classic pranks. Bazinga!
Murphyho čtvrtý logický závěr:
Udělat cokoli blbuvzdorným je nemožné, protože blbci jsou ohromně vynalézaví.
Půjde mi změna XMB menu na firmwaru 5.03 GEN-C (Full)? Díky za odpověď.
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky