servis-konzoli.cz
Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 21

Téma: Klávesnice (myš) pro PS3

  1. #1
    Member zhivi's Avatar
    Založen
    Feb 2008
    Bydliště
    Zlin
    Příspěvky
    38
    Feedback Score
    5 (100%)

    Default Klávesnice (myš) pro PS3

    Zdravim ma dotaz ohledne klavesnice na PS3. Mohu koupit jakoukoliv na USB, nebo jen primo na PS3...

  2. #2
    Sponzor Luk3z^'s Avatar
    Založen
    Dec 2005
    Bydliště
    Tetín
    Věk
    20
    Příspěvky
    1,484
    Feedback Score
    20 (100%)

    Default

    Jakoukoliv i za 50Kc jako ja





  3. #3
    Member Han3's Avatar
    Založen
    Mar 2008
    Příspěvky
    603
    Feedback Score
    20 (100%)

    Default

    muzes pouzit jakoukoliv USB...stejne tak mysitko

  4. #4
    Member Tazcz's Avatar
    Založen
    Sep 2007
    Bydliště
    Vysoké Mýto
    Věk
    28
    Příspěvky
    216
    Feedback Score
    5 (100%)

    Default

    Mys snad na PS3 nefunguje ne? Aspon muj Sidewinder od Microsoftu nejde.

  5. #5
    Member zhivi's Avatar
    Založen
    Feb 2008
    Bydliště
    Zlin
    Příspěvky
    38
    Feedback Score
    5 (100%)

    Default

    tak to rad slysim...

  6. #6
    Sponzor Luk3z^'s Avatar
    Založen
    Dec 2005
    Bydliště
    Tetín
    Věk
    20
    Příspěvky
    1,484
    Feedback Score
    20 (100%)

    Default

    Tazcz: funguje..jak v menu, tak i v browseru





  7. #7
    Member zhivi's Avatar
    Založen
    Feb 2008
    Bydliště
    Zlin
    Příspěvky
    38
    Feedback Score
    5 (100%)

    Default

    Jen me napada, kdyz na klavesnici Logitech Mediaboard je zabudovane zarizeni touchpad, ktere slouzi jako mys, tak musi tam jit pripojit mys na USB ne ?

  8. #8
    Member
    Založen
    May 2007
    Příspěvky
    337
    Feedback Score
    0

    Default

    Quote Původně napsal zhivi View Post
    Jen me napada, kdyz na klavesnici Logitech Mediaboard je zabudovane zarizeni touchpad, ktere slouzi jako mys, tak musi tam jit pripojit mys na USB ne ?
    mys na PS3 pripojit normalne jde, problem, ktery tady nekdo mel, muze byt v ty konkretni mysi.
    PS3 40 GB, FW 2.36
    PSP 4 GB MS, FW 4.01 M33-2

  9. #9
    Member manousp's Avatar
    Založen
    Jan 2008
    Věk
    24
    Příspěvky
    262
    Feedback Score
    0

    Question Bezdrat

    A funguji i bezdratove klavesnice a mysi ? .... popripade ty s bluetooth? ...kdyz jako Ps3 uz bluetooth ma, tak by nebyl ani zapotrebi prijimac
    www.nejlevnejsi-samolepky.cz - Stylové samolepky nejen na auta !

  10. #10
    Member Han3's Avatar
    Založen
    Mar 2008
    Příspěvky
    603
    Feedback Score
    20 (100%)

    Default

    ^^ jj bluetooth jdou take, "register bluetooth device" v settings

  11. #11
    Super Moderator Anonymous_'s Avatar
    Založen
    Jul 2007
    Bydliště
    /dev/null
    Příspěvky
    5,396
    Feedback Score
    19 (100%)

    Default

    Quote Původně napsal zhivi View Post
    Jen me napada, kdyz na klavesnici Logitech Mediaboard je zabudovane zarizeni touchpad, ktere slouzi jako mys, tak musi tam jit pripojit mys na USB ne ?
    zase to neprehanej, PS3 nema ovladace na vsechny mysi a klavesnice.. A pokud nebude mit PS3 tvuj ovladac ve FW, tak to bdue proste nepouzitelne - nijak ho tam nedoinstalujes..

    Bere to hlavne mysi a klavesnice, kterym staci "generic driver" - aneb univerzalni ovladac.. Jak takovou mys/kb poznate? Proste se k tomu vetsinou nedava zadne CD, nebo jeste lepe, pokud to zapojite do widli a neni treba nic stahovat z netu a samo se to nainstaluje, pak to s nejvetsi pravdepodobnosti jede na generic.. tudiz by to melo jit i na PS3.. Pokud ale pouzijete nejake vymozenosti a nejake bastly, ktere maji X funkci a instaluji se k tomu ovladace, tak vez. ze to na 80% nezprovoznis..
    ~ Testy na VŠE a další VŠ! ~
    I live for music!

    [ Sony PSP :: Nintendo DS :: Nintendo Wii ]

  12. #12
    Sponzor Luk3z^'s Avatar
    Založen
    Dec 2005
    Bydliště
    Tetín
    Věk
    20
    Příspěvky
    1,484
    Feedback Score
    20 (100%)

    Default

    tak zase na co mit takovou "exxtra" mys k ps3, kdyz tam ty funkce nevyuzijes?





  13. #13
    Member Mike55's Avatar
    Založen
    Dec 2007
    Bydliště
    Opava
    Věk
    22
    Příspěvky
    598
    Feedback Score
    5 (100%)

    Default

    Tak podle mě já bych to využil při hraní třeba COD 4 nebo jakýchkoliv jiných stříleček na PS3. Grafika skvělá nic se neseká atd...s myší je to ráj. Ikdyž je to takové divné konzole-myš a klávesnice

  14. #14
    EX-Moderator marek_2080's Avatar
    Založen
    Nov 2006
    Příspěvky
    1,486
    Feedback Score
    20 (100%)

    Default

    klavesnice ani mys neni ve hrach podporovana
    pokud bys ale na "mysi" trval, muzes si poridit FragFX

  15. #15
    Member Han3's Avatar
    Založen
    Mar 2008
    Příspěvky
    603
    Feedback Score
    20 (100%)

    Default

    Quote Původně napsal marek_2080 View Post
    klavesnice ani mys neni ve hrach podporovana
    pokud bys ale na "mysi" trval, muzes si poridit FragFX
    mys a klavesnice funguje jen ve hre Unreal Tournament III, jinak ten pristroj stoji 2200 kč...
    jo a jo taky v linuxech
    Naposledy upravil: Han3 - 12.05.2008 v 18:50

Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední

Informace tématu

Users Browsing this Thread

Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobné témata

  1. Ir Klávesnice-da se na ní hrát?
    Od Frozen Bee v sekci PSP Otázky a odpovědi
    Odpovědi: 2
    Poslední příspěvek: 13.04.2008, 21:28
  2. Klávesnice
    Od .::DirtyKing::. v sekci PSP Otázky a odpovědi
    Odpovědi: 3
    Poslední příspěvek: 03.02.2008, 20:51
  3. Klávesnice pro Wii
    Od will v sekci Wii Pokec
    Odpovědi: 4
    Poslední příspěvek: 17.05.2007, 16:49

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat svoje příspěvky
  •