servis-konzoli.cz
+ Odpovědět na toto téma
Stránka 6 z 10 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 76 až 90 z 143

Téma: Výměna HDD - kompletní návod

Super Moderator tekken90's Avatar
    Feedback Score
    139 (100%)

Tak je možný, že v novějších verzích FW to takhle je. V době, kdy jsem to dělal já jsem s ničím takovým problémy neměl. Až bude čas, doplnám info na první stranu ;-)
    |Google|music-forum.cz|klik!|rofl|Návody na hry CZ|

Once again, you have fallen for one of my classic pranks. Bazinga!

Murphyho čtvrtý logický závěr:
    Udělat cokoli blbuvzdorným je nemožné, protože blbci jsou ohromně vynalézaví.

Member Jonny's Avatar
    Věk
    20
    Feedback Score
    8 (100%)

Quote Původně napsal tekken90 View Post
    Nikomu se to zatím nestalo ani jsem podobný případ neviděl na jiném webu, takže sem to do návodu mohl těžko napsat... Řešení jsem ti napsal - sežeň si údaje těch účtů - jiný řešení není.
    mě se to teda stalo a dokonce jsem to tady i psal pokud si neseženeš údaje a nedeaktivuješ je a pak zase aktivuješ tak ti nepůjdou
    mrkni tady
    Sony Playstation 3 SLIM Rebug 3.55 CFW + 500 GB external HDD + 2x Dualshock 3 + 2x MOVEǀǀSony Playstation 2 Slim FMBC
    Nintendo 3DS Cosmos Black + R4iTT
    ǀǀ32"LCD TV FullHD

Banned
    Feedback Score
    5 (100%)

Quote Původně napsal Jonny View Post
    mě se to teda stalo a dokonce jsem to tady i psal pokud si neseženeš údaje a nedeaktivuješ je a pak zase aktivuješ tak ti nepůjdou
    mrkni tady
    jo takže nejsem sám.......a lidí stále přibýva....chtělo by najít nějaký způsob jak to obejít...

Member BERGY_21's Avatar
    Feedback Score
    2 (100%)

Možná je to jen náhoda, ale nemají s tím problém jenom lidi, co mají v PS3 více účtů, ze kterých kupovali hry na PSN?

Super Moderator tekken90's Avatar
    Feedback Score
    139 (100%)

Quote Původně napsal Jonny View Post
    mrkni tady
    Nevšiml jsem si. Jsem taky jenom člověk a ne robot, abych pročítal všechny návody
    Quote Původně napsal Beran View Post
    jo takže nejsem sám.......a lidí stále přibýva....chtělo by najít nějaký způsob jak to obejít...
    Žádný takový způsob se nenajde... musíš prostě zadat ty PSN účty. (Kdyby na PS3 existovalo něco jako CFW, tak by to byla jiná...)
    Quote Původně napsal BERGY_21 View Post
    Možná je to jen náhoda, ale nemají s tím problém jenom lidi, co mají v PS3 více účtů, ze kterých kupovali hry na PSN?
    To by na to snad nemělo mít vliv.
    |Google|music-forum.cz|klik!|rofl|Návody na hry CZ|

Once again, you have fallen for one of my classic pranks. Bazinga!

Murphyho čtvrtý logický závěr:
    Udělat cokoli blbuvzdorným je nemožné, protože blbci jsou ohromně vynalézaví.

Member
    Feedback Score
    0

Vzhledem k tomu, že původní Samsung 500GB HDD 2.5" Spin Point M7 2,5'', SATA/300, 5400RPM, 8MB měl zaplněných 430 GB až po "hrdlo" (bylo na něm kromě demo her cca 16 GB i 17 ripnutých Blue-ray filmů - jen AVATAR měl pouze s českým zvukem DD 5.1. téměř 35 GB) provedl jsem back-up, který trval celkem 12 hodin 17 minut. Pak jsem do PS3 vložil Samsung HM641JI, Spinpoint M7, 640 GB, 5400 rpm, SATA II, 8 MB - http://www.anacomp.cz/Default.asp?cl...em&stiid=42605 a na FLASH disk 32GB (zformátovaný na FAT32) nahrál poslední FW 3.41 do adresáře PS3/update, jak popsal Immanuel dne 13.12.2008 (No.14) a PS3 si nový HDD 640GB sama zformátovala a nastavila připojení přes LAN na Internet. Ručně je třeba pouze doplnit ID a heslo na in-line hraní her.

Pak se provede RESTORE, který trval 10 hodin 51 minut. Po ukončení restore opět volných navíc 140 GB na dalších 7 - 8 BD filmů. Samsung HM641JI, Spinpoint M7, 640 GB, 5400 rpm, SATA II, 8 MB je opět absolutně tichý (velmi tichý chod zajišťují zřejmě fluidní ložiska, která zároveň snižují vibrace a prodlužují životnost) stejně tak, jako předcházející Spinpoint M7, 500GB (obrovský rozdíl oproti v původně zakoupené PS3 "chrochtajícímu" dodávanému FUJITSU 160 GB - Made in Malaysia). Jinak vše co bylo zazálohováno na externí 500GB HDD (předem nutno zformátovat během několika minut pomocí SW Paragon Partition manager 9.0 Professional na FAT32, jinak PS3 přes USB 2.0 pro back-up nenajde ), je opět po restore vše kompletně na HDD 640 GB!!!

Doufám, že v budoucnu výrobci přijdou s 2,5"HDD 1TB s tloušťkou pouze 9,5 mm (se 2 kotouči 500GB jak je to u 3,5" HDD tak, aby se mohl opět provést v budoucnu up-grade HDD i u PS3, protože TOSHIBA 2.5" 1000GB MK1059GSM je již v prodeji - http://www.alza.cz/toshiba-2-5-1000g...sm-d177592.htm, ale s nepoužitelnou, jak do NTB, tak i do PS3, s tloušťkou 12,5 mm!!!
    Naposledy upravil: Johann - 08.08.2010 v 12:06

Member tomahawk's Avatar
    Feedback Score
    6 (88%)

Jak je to s trofejema pri vymene HDD??? je mi jasny ze na serveru jsou, ale pokud udelam zalohu, vymenim HDD a zalohu nahraju. Budou trofeje v profilu v konzoli??? dikes...

Sponzor deepthroat's Avatar
    Feedback Score
    46 (100%)

Quote Původně napsal tomahawk View Post
    Jak je to s trofejema pri vymene HDD??? je mi jasny ze na serveru jsou, ale pokud udelam zalohu, vymenim HDD a zalohu nahraju. Budou trofeje v profilu v konzoli??? dikes...
    Pokud je máš synchronizovaný se servrem tak se ti po prvním příhlášení syncnou i na nový HDD.

Member
    Feedback Score
    0

Pravě sem vyskousel tenhle jakož to zastance WD sem risknul WD 500GB http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007H1TW1TUX9P šlape bezproblemu.
    PSP BASE PACK FW 2.60=>2.71=>1.50=>3.02OE-A=>3.02OE-B=>3.03OE-A=>3.03OE-A`=>3.03OE-B=>3.03OE-C=>3.10OE-A=>3.10OE-A' =>3.40 OE-A=>3.60M33=>3.71M33=>3.80M33-5 +SanDisk 2Gb orginal+Demo =/ 5.50
    PS3 40GB (500GB WD) 3.41 Teensy++ /=> OFW 3.55=>CFW goehot 3.55=>CFW KMEAW 3.55+Plazma Panasonic TX-P42S20E

Member
    Feedback Score
    0

Quote Původně napsal Pappy View Post
    Píšu jen,že jsem problém již vyřešil. Pokud by se toto někomu stalo tak píšu návod :

Musíte Váš HDD z PS3 vyjmout a navštívit kamaráda,který má také PS3 a je jedno s jakým firmware (já měl 2.80 a kolega 2.60). U něj vyměníte HDD a hle,najednou jeho PS3 nabídla formát HDD,tak jsem dal ano.. Po formátu nabídne restart a najednou i naběhla klasicky PS3 bez pomocí instalace přes firmware na flash. Koukl jsem do systemu a tvaril se PS3 jak 2.60. Vyjmul jsem tedy svuj HDD z jeho PS3 a vlozil do sve nefunkcni.. Najednou uz i ma PS3 nabidla format PS3 a po zformatovani restart,po restartu at vlozim USB disk s firmware,ten se nacetl a voala...uz mi vše funguje jak má :-)
    Mám jednu otázku. Takže je možný tímhle způsobem snížit firmware? Asi ne, ale co kdyby. :-)

Moderator huhla's Avatar
    Na modré planetě, kontinent Evropa, stát CZ, město Pha
    Věk
    36
    Feedback Score
    7 (100%)

Quote Původně napsal NEOS View Post
    Mám jednu otázku. Takže je možný tímhle způsobem snížit firmware? Asi ne, ale co kdyby. :-)
    Ne nelze, fw je uložen v systémové paměti PS3.

Informatik = odborník, který vyřeší problém, který vůbec neexistoval, způsobem, kterému nikdo nerozumí...

Member
    Věk
    33
    Feedback Score
    12 (100%)

Chtěl bych se zeptat jestli je možné po výměně HDD použít ten původní.Resp. jestli pak ten původní půjde vložit do PS3 , aniž by si ho PS3 formátovala a použít i ten obsah co na něm je.

Moderator huhla's Avatar
    Na modré planetě, kontinent Evropa, stát CZ, město Pha
    Věk
    36
    Feedback Score
    7 (100%)

Ano půjde do první změny FW bez problému, potom se na HDD dostaneč přes service mode.

Informatik = odborník, který vyřeší problém, který vůbec neexistoval, způsobem, kterému nikdo nerozumí...

14. Nasledující uživatel poděkoval huhla za užitečný příspěvek:

pluhín (08.10.2010)

Member
    Věk
    33
    Feedback Score
    12 (100%)

Takže jestli to chápu dobře , pokud ten starý vyjmu s FW 3,42 a vrátím ho tam zase s FW 3.42 , tak půjde , ale pokud ho vyjmu , dám tam nový HDD a updatuju na 3.50, tak PS3 bude chtít ten starší formátovat, nebo updatovat , ale ty data už nepůjdou.. Myslím že to bude asi takto , dík.

Member
    Feedback Score
    0

Zdravím, jestli tomu teda dobře rozumím tak pokud mám fw 3.41, mohu potom znovu updatnout ten stejný a ne NEJNOVĚJŠÍ (3.50). Samozřejmě že bych neměl připojený PS3 k internertu...

Chtěl bych zvětší velikost HDD ale nechci z jasných důvodů přijít o stávající firmware.

+ Odpovědět na toto téma
Stránka 6 z 10 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední

Informace tématu

Users Browsing this Thread

Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobné témata

1. MapThis! - kompletní návod na PSP-GPS
    Od tekken90 v sekci PSP Tutoriály
    Odpovědi: 52
    Poslední příspěvek: 18.10.2010, 10:24

Pravidla přispívání