hele kdys mam PSP brite 5.51 nejde to sloupnout na 5.03 ja sem nekde slysel ze to de![]()
hele kdys mam PSP brite 5.51 nejde to sloupnout na 5.03 ja sem nekde slysel ze to de![]()
nejde................
|Google|music-forum.cz|klik!|rofl|Návody na hry CZ|
Once again, you have fallen for one of my classic pranks. Bazinga!
Murphyho čtvrtý logický závěr:
Udělat cokoli blbuvzdorným je nemožné, protože blbci jsou ohromně vynalézaví.
jak docílím recovery menu, zkousim vypnout a pustit a držet R. ale nic. funguje to na ofigo fw nebo na chickhenu nebo genu. bohuzel pri komplet vypnuti me vzdy naskoci origo fw. tak nevim. chci pustit hru z MStick a nedari se me. diky
Zdar stáhl jsem si ISO a je to ve formátu .7z jhak to dostat do PSP když přes 7zip mě to píše že nebyly nalezeny žádné archivy?
PSP 3004 piano black
FW 5.03 - ChickHEN, GEN-C
Windows7 Ultimate
8GB MagicGate
Prodám UMD http://console-forum.net/showthread....212#post820212
v 7zip to musis rozbalit...nebo zkus winrar ... a vyleze ti ISO a to uz nerozbaluj dal![]()
Ahoj mám PSP a mam na krabici napsano G a fw 4.01. Na psp.novinky.org jsem se docetl ze kdyz mam na krabici G nejde provest custom firmware. Tak se chci zeptat jestli to nějak půjde nebo ne. Dik
půjde to
updatuj na ofic. fw 5.03 a použij chickhen
|Google|music-forum.cz|klik!|rofl|Návody na hry CZ|
Once again, you have fallen for one of my classic pranks. Bazinga!
Murphyho čtvrtý logický závěr:
Udělat cokoli blbuvzdorným je nemožné, protože blbci jsou ohromně vynalézaví.
cus mam PSP SLIM mam na krabici G a mel jsem fw 4.01, ale updatoval jsem na 5.51 pujde to nebo mam smulu ??
Mas smulu.. Za hloupost se plati.
ahoj sem z toho vedle mam psp 2004 fw:5.51
takže nejde ani flash ani chickHen že ne a jak dlouho si počkam.....teda jestli se dočkám jestli mužete napište mi na icq:574191904
e-mail: Poky.M12@seznam.cz
Ps: Dám vam thanks
Pokoun (02.10.2009)
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky