nE0TiT Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 to Sony108: tak je to fake.... jinak ohledne toho gtacka.... docela me fuckuje ze jsem do pulky hry hral s taktem na default...pak jsem si rekl ze dam 333mhz a fakt je to uplne o necem jinem... fakt to jde drsne poznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 LoL dneska mi nejak vsechno funguje :D. Nic jsem nemenil a kdyz jsem to tedka zkusil ten program jeste jednou tak normalne nabehl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 Tohle je nejspiš fake ne? Nebo to je normal u SONY? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 1)Fake(nebo original Sony :D) 2)Sony sou hodně pomali oproti Sandisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 1)Fake(nebo original Sony :D) Precti si jeste jednou co psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 já tomu rozumím Fake Sony nebo original oboji ma pomalou rychlost cteni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 On napsal jeslti je to fake a nebo jeslti je to normalni u Sony karet. A ty jsi napsal "Fake (nebo original Sony)". Takze ten tvuj prvni bod jsi nemel vubec psat kdyz on pise ze ma original Sony kartu. Sry za OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1107 Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Skoro vsechny karty SONY jsou kopie (staci jen vedet za kolik SONY ty karty prodava a podle ceny uz jde videt, ze to nemuze byt original), ale nektre jsou dokonce i rychlejsi nez original takze zadny testem na rychlost nepoznate jestly je to kopie nebo original a kazda serie SONY karet ma uplne jinou rychlost cteni/zapis. Jediny zaruceny zpusob jak poznat jestli je to kopie nebo original je rozdelat kartu a podivat se jaky ma pametovy chip a pak si napsat do SONY jaky chip by mela mit ta serie. Jinak skoro nikdo taky nezna vyznam slova FAKE a pouziva to i tam, kde je to mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Could not start this game. Fakt nevim jak to rozjet. Zkousel jsem to nakopirovat do vsech slozek (GAME, GAME150, GAME4XX). Ale proste ne a ne :D.Nevite cim to muze byt? musis to rozject pres E-loader!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajc Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 Mam slima fw 3,71 a nejde ani ten tester ani eloader furt to pise The game could not be started (80020148 ) ale v informacich mam magic gate supported takze asi nofake .:bash: presne to my to pise taky a mam taky 3.71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NirvanaFanBoy Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 Woohoo:!::!::!: Super mám NO FAKE.....:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajc Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 nevim posudte co mam...:D nevim posudte co mam...:D hele a nevite cim to je zese mi po testu zpomalilo kopirovani na kartu z pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pecajs Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 FAKE nebo NO FAKE? karta Sony 4GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 no pecajs me treba write u tebe na kartu pripada jako FAKE FAKE karta...jinak ten read pri 128kB je docela v pohode kdyz na sony to dava tech 9MB/s ale ten minimalni zapis...no asi to bude utrpeni neco na tu kartu nahravat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esc Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 PLS kdyz to zkousim pusit hlasi mi to chybu 8002014C nevite co s tim? PS:mam CFW 3.90 m33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 PLS kdyz to zkousim pusit hlasi mi to chybu 8002014C nevite co s tim?PS:mam CFW 3.90 m33 1 . máš PSP Slim nebo FAT " FAT - nainstaluj 1.50 kernel Slim - eLoader nebo Timemachine pro emulaci 1.50 kernelu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esc Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 1 . máš PSP Slim nebo FAT "FAT - nainstaluj 1.50 kernel Slim - eLoader nebo Timemachine pro emulaci 1.50 kernelu... mam Slim a nevis PLS kde sezenu ten eloader nebo timemachine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 eloader je na foru tady a timemachine je na foru taky:):dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esc Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 eloader je na foru tady a timemachine je na foru taky:):dozey: Jo tak sem se dival na ten Timemachine a zda se mi to hrozne slozity a ten eloader to jen instalnu a pak to de nebo potrebuju neco extra?:thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 slozite ??? das eloader a PSXRMSTester do psp/game a pres xmb spustis eloader a v nem spustis PSXRMSTester Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esc Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 slozite ??? das eloader a PSXRMSTester do psp/game a pres xmb spustis eloader a v nem spustis PSXRMSTester dik uz sem to udelal to s tim eloadrem neni slozity ale ta timemahine se mi zdala težší ale uz sem to udelal ale nvm jestli mam fake nebo ne protoze graf mam nejak mezi tim fake a nofake PLS reknete jestli je to fake nebo ne nektery hry se mi seknou a uz je nerozjedu ale tak 2/3 her co sem sta mi jdou:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 Rekl bych ze je to fake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esc Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 kua:( ne nic asi si koupim novou kazdopadne :thx: hele neznate nekdo nejaky dobry obchod kde prodavaj nofake karty?? // Anonymous_: priste pouzivej EDIT.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 Jasne, treba alza.cz ... staci nekupovat Sony karty, ale SanDisc, ci Lexar, pak mas 99% jistotu, ze nenarazis na fake, 99,9% fake karet je Sony.. SanDisc se padelky nedelaji a Lexar uz vubec.. joa fake je to natuty, ta tvoje karta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jinsan Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 Jasne, treba alza.cz ... staci nekupovat Sony karty, ale SanDisc, ci Lexar, pak mas 99% jistotu, ze nenarazis na fake, 99,9% fake karet je Sony.. SanDisc se padelky nedelaji a Lexar uz vubec..joa fake je to natuty, ta tvoje karta :) Mas nejaky zkusenosti s kartami Lexar? Chci si koupit tedkon 8gb gaming edition nebo sandisk 8gb, ale spis bych bral Lexar kvuli lepsi cene... Moje sony sice neni fake ale i tak je na hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.