Cermmy Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Jo uploadni zo na czshare kamos to chce stahnout.... Jasne :-) Uz to tam hazu :-) Tak za hodinku tu dodam linky (nejak se to tahne) :-) EDIT: Linky zde: Part 1: http://czshare.com/733905/kC0p/Rock_Band_by_Cermmy.part1.rar Part 2: http://czshare.com/733914/eveS/Rock_Band_by_Cermmy.part2.rar !!! NO PASS !!! Sorry, nejak jsem to spatne roztahl na dva party :blink: Jako funkcni to bude, jen budou dva :roll: Enjoy ! :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McM Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Cermmy a aky mas FW ked sa mozem opytat ? a nehodi niekto tie linky na free ? edisk alebo ulozisko.sk ? hm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Zjistil jsem jeden problém , když hraju RB a psp dam do rezimu spánku a pak zas zapnu, RB se sekne a musim vyndat baterku a znovu nahodit psp. má tenhle problem taky nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 potrebuju poradit kdyz nhraju rock band spustim hru dam auto save zahraju si a pak to ukoncim tak mne ta hra zmizi a ostatni taky pise to there are no games nevito co stim mam psp slim 2000 fw 3.90 m33-2 dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maikl Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Nejspíš zkus stáhnout jinou verzi hry, možná je špatně ripnutá.... a nebo zkus ještě mrknout, jestli se ti nesmazala složka ms0:\psp\Game to obvykle vyhazuje tu hlášku Tehre are no games.. Ale pokud by ti ji mazalo pořád složku Game, tak stáhnout jinou verzi. A nebo... CFW Folder Blocker http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009020003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Cermmy a aky mas FW ked sa mozem opytat ?a nehodi niekto tie linky na free ? edisk alebo ulozisko.sk ? hm mam ten nejnovejsi 5.00 m33-6. Jinak kdo tady psal o zamrznuti PSP kdyz da rezim spanku. Ja kdyz dam rezim spanku, tak jak mi to najede sekne se mi to tak na 2-3 vteriny a potom to zase v poradku jede dal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 hele jak tam dosáhnu skore zlatejch hvězd? dal jsem living on a prayer nebo jak se to volá na 100% na medium i se solem a full combem a stejně jsem to nedostal.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 hele jak tam dosáhnu skore zlatejch hvězd? dal jsem living on a prayer nebo jak se to volá na 100% na medium i se solem a full combem a stejně jsem to nedostal.. :) Zkus zmacknout xko kdyz to ma zlatou barvu dava to vice bodu.... Jinak rezim spanku se mi nesekne nabehne tam na pul vteriny loading a hraju dal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Zkus zmacknout xko kdyz to ma zlatou barvu dava to vice bodu....Jinak rezim spanku se mi nesekne nabehne tam na pul vteriny loading a hraju dal.... no dyt řikám že to dávám na full combo :) nechám to naplnit celý a pak to pustim, ale stejně..jinak já když to dám do sleepu a pak zpět tak to napíše Resuming... a po pár vteřinách to naskočí. jinak po updatu na fw 5.0 M33-6 se mi to ani jednou neseklo a vše mi jede jak má :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Nejspíš zkus stáhnout jinou verzi hry, možná je špatně ripnutá.... a nebo zkus ještě mrknout, jestli se ti nesmazala složka ms0:\psp\Game to obvykle vyhazuje tu hlášku Tehre are no games.. Ale pokud by ti ji mazalo pořád složku Game, tak stáhnout jinou verzi.A nebo... CFW Folder Blocker http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009020003 Mám stejný problém na firmwaru 3.90M33 a když jsem kouknul na kartu zjistil jsem, že složka game chybí. Udělal jsem upgrade na 5.00M33-6, zformátoval kartu a použil plugin CFW Folder Blocker. Po spuštění a ukončení hry zase hláška There are no games. Už nevim co dál. Myslel jsem že Folder Blocker pomůže, ale nic. Neměl by někdo nějakou radu co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARKKAI Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Mám stejný problém na firmwaru 3.90M33 a když jsem kouknul na kartu zjistil jsem, že složka game chybí. Udělal jsem upgrade na 5.00M33-6, zformátoval kartu a použil plugin CFW Folder Blocker. Po spuštění a ukončení hry zase hláška There are no games. Už nevim co dál. Myslel jsem že Folder Blocker pomůže, ale nic. Neměl by někdo nějakou radu co s tim? dej do PSP/GAME prázdný textový soubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jorge Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Tahle hra mě zatím dost baví a dá se říct, že na PSP nehraju nic jinýho. Jinak se mi ale nastesti vyhýbají všechny problémy se spuštěním nebo mazáním. Ale koukal jsem na první várku DLC songů a jsem zvědavý, jestli se to někomu povede "občurat", aby to fachalo i na ISO.Jsou tam totiž docela dobré songy(Wonderwall,Under The Bridge).A taky doufám, že to bude dostupné i v ČR, aby to nedopadlo jako s Jean D´Ark, kterou jsem musel objednávat ze zahraničí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleD Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 no dyt řikám že to dávám na full combo :) nechám to naplnit celý a pak to pustim, ale stejně..jinak já když to dám do sleepu a pak zpět tak to napíše Resuming... a po pár vteřinách to naskočí. jinak po updatu na fw 5.0 M33-6 se mi to ani jednou neseklo a vše mi jede jak má :) scie trochu pozdě, ale přece :-) zlatý hvězdy dostaneš, když hraješ na EXPERTA, ale myslim že na to už si přišel ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ochi Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 ja si to hraju z isa a je to super az na to ze se to lagne po probuzeni ze spanku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKi^ Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 cau, je uz teda mozny stahovat dalsi hry i do ISO verze bez placeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 cau, je uz teda mozny stahovat dalsi hry i do ISO verze bez placeni? Moc nechapu tvuj prispevek myslis jako nove pisnicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKi^ Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 jj pisnicky, promin napsal sem uplnou blbost :D.. na netu sem videl seznam tech 10-ti co maji byt, ale nenasel jsem je, ani zpusob jak je tam dostat zadarmo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 jj pisnicky, promin napsal sem uplnou blbost :D.. na netu sem videl seznam tech 10-ti co maji byt, ale nenasel jsem je, ani zpusob jak je tam dostat zadarmo.. Jde jenom jedna stahnout a ta je zdarma stazene pisnicky zatim nejdou je to pry nemozny v tuhle chvili taky bych chtel sou tam dobry stopy nezbyva nic jinyho nez cekat.... Ja sem ji stahl z usa accountu na ps store... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Jinak tech pisnicek je asi 24 nechce se mi je vypisovat tak ti davam video muzes si ho prohlednout :) Video je v priloze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Jako ty songy se stáhnout daj, ale nejdou zprovoznit na jinym PSP než kde byly koupený. Stáhnout je můžeš na pspisu. Tam je o tom celkem rozsáhlej topic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Jako ty songy se stáhnout daj, ale nejdou zprovoznit na jinym PSP než kde byly koupený. Stáhnout je můžeš na pspisu. Tam je o tom celkem rozsáhlej topic. No jasne ale o to jde upnout ty songy neni zadna veda vsechno jde upnout ale kdyz nemas licenci tak je ti to na nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKi^ Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 No a nesla by proste pouzit cizi licence? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 No a nesla by proste pouzit cizi licence? Stahl sem si ty pisnicky no zkusim to neak vykoumat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 Tak schvalne: uz to tady na foru nekdo dohral na sto procent? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Nikdy mi to nědělalo ale najednou když hraju rock band unnpluged tak po 15 minutach se PSP kousne , ale jde z toho vyjet normálně tlačítkem home, a když to zkusím znova tak se to zase kousne. Nevíte v čem je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.