DarkTemplar Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Takže , keď som formátoval PC , tak mi nešiel internet a musel som tam dávať nejaké ovládače , cez ten Device Manager , a ešte niečo iné tušim ... Moja otázka znie : keď dám reinstall , nie formát tak budem ťo musieť znova robiť ? Mám internet od ST-DSL ( modem - ASUS AM612 , a doňho je napojený D-LINK 615 Wi-Fi ) V prípade jasnej odpovede , som ochotný dať THX a nejaké crdts :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 když pouze reinstaluješ Win bez formátu HDD, tak ti zůstanou v PC všechny aplikace a ovladače, takže ti net půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DarkTemplar
Takže , keď som formátoval PC , tak mi nešiel internet a musel som tam dávať nejaké ovládače , cez ten Device Manager , a ešte niečo iné tušim ...
Moja otázka znie : keď dám reinstall , nie formát tak budem ťo musieť znova robiť ?
Mám internet od ST-DSL ( modem - ASUS AM612 , a doňho je napojený D-LINK 615 Wi-Fi )
V prípade jasnej odpovede , som ochotný dať THX a nejaké crdts :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.