Kapr Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 cau nevim jak mam chtit W 7 mam Athlon X2 5000+ 2.60Ghz 4GB RAM a jaky W7 si mam stahnout? co tyhle pujdou? windows-7-ultimate-rtm-7600-16385-64bit-en+cz? co je to to RTM? a kdyz si stahnu verzi 32bitu budu moct mit 4GB RAM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 RTM - finalni verze... RTMko by mela bejt tusim posledni verze pred ofiko vydanim.. ale pouzivam ji taky ;) ... 32bit ofiko podporujou max. 3gb ram... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 RTM - finalni verze... RTMko by mela bejt tusim posledni verze pred ofiko vydanim.. ale pouzivam ji taky ;) ...32bit ofiko podporujou max. 3gb ram... jo aha..takze stejne musim mit 64bitu abych mohl mit 4GB ram..a to i u W7 jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 jo aha..takze stejne musim mit 64bitu abych mohl mit 4GB ram..a to i u W7 jo? jo taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Ne jen u W7, ale u všech OS... btw jde tam max 4GB paměti.. Takže pokud máš např grafiku s 512MB, tak využiješ max 3,5GB ram s 32bit OS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 .. Ale jsou zpusoby, jak vyuzit celou RAM i na 32bit OS. Tekk, nechapu tu grafiku tam. Vzdy mas na 32bit OS 3,5GB RAM normalne pristupnych - nezavisle na pameti grafiky :D :D (hint> google: PAE)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 .. Ale jsou zpusoby, jak vyuzit celou RAM i na 32bit OS. Tekk, nechapu tu grafiku tam. Vzdy mas na 32bit OS 3,5GB RAM normalne pristupnych - nezavisle na pameti grafiky :D :D (hint> google: PAE)... jo myslim ze jsem koukal na ten tvuj navod..ale tak uz jsem si rek ze by to chtelo po tech X letech neco novyho...3.5?ja mam XP SP3 a mam jen 3.0GB(tak mi to ukazuje Windows) a takze kdyz chci mit normalne 4GB RAM tak musim mit 64bitovej OS(jedno jakej XP Vista 7? ja totiz myslel ze Visty a 7 i pri 32bit podporuji vic jak 4GB RAM-nebo aspon ty 4GB takze: nejlepsi asi bude W7 Ultimate x64 CZ?co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 .. Ale jsou zpusoby, jak vyuzit celou RAM i na 32bit OS. Tekk, nechapu tu grafiku tam. Vzdy mas na 32bit OS 3,5GB RAM normalne pristupnych - nezavisle na pameti grafiky :D :D (hint> google: PAE)... OK, ale když máš grafickou kartu s 1024MB, tak ti PC využije jen 3GB ramky... pokud vím :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 OK, ale když máš grafickou kartu s 1024MB, tak ti PC využije jen 3GB ramky... pokud vím :blink: to je nejaka blbost ne?to bych potom mel mit tech 3.5GB ja mam grafiku jen 512... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Tak uz jsem si nejaky W7 sehnal..ale nevim jestli tam teda bude tak verze x64.. da se to nejak poznat pri instalaci nebo pred a po instalaci jakou verzi mam? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinojablo Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 no nevím jakou verzi si stáhnul ale je tam označení x86 x64, ale vetšinou jsou verze obě dvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 no nevím jakou verzi si stáhnul ale je tam označení x86 x64, ale vetšinou jsou verze obě dvě mam to na dvd tak nevim..a kde by melo bejt to oznaceni? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinojablo Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 x64 jsou 64 bitové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 x64 jsou 64 bitové jo to vim a ty x86 32bitu ne?ale kde by to x64 melo bejt napsany abych to poznal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinojablo Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 pokud máš verzi ultimate tak ti to nabídne možnost instalace, ale pokud vydržíš tak skusím instalačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 pokud máš verzi ultimate tak ti to nabídne možnost instalace, ale pokud vydržíš tak skusím instalačku jo mam nejaky DVD a je tam vic verzi tak snad to tam bude...jo pockam muzes to sem pak hodit nebo jak chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinojablo Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 blbne mi vypalovačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 jo aha..takze stejne musim mit 64bitu abych mohl mit 4GB ram..a to i u W7 jo? nemusíš ale bylo by to lepčí :bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinojablo Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 nemusíš ale bylo by to lepčí:bash::bash: musí mít 64 bitovou verzi 32 nezvládne 4gb ram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinojablo Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 .. Ale jsou zpusoby, jak vyuzit celou RAM i na 32bit OS. Tekk, nechapu tu grafiku tam. Vzdy mas na 32bit OS 3,5GB RAM normalne pristupnych - nezavisle na pameti grafiky :D :D (hint> google: PAE)... můžeš poradit jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 jo na tom dvd mam i nejaky home nebo co..takze kdyz dam ultimate tak bych si mel vybrat jestli chci x86 nebo x64? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinojablo Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 jasně mělo by to tam být (ultimate) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 jasně mělo by to tam být (ultimate) jj zkusim to...jo chtel jsem se zeptat...jak potom pujde PC?bude rychlejsi?kdyz budu mit tech 4Gb a ne jen 3?nezatezuje to moc?jen jestli se mi treba nebudou sekat hry co ted jdou...a jestli se to vyplati dat tam ty 7 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinojablo Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 jj zkusim to...jo chtel jsem se zeptat...jak potom pujde PC?bude rychlejsi?kdyz budu mit tech 4Gb a ne jen 3?nezatezuje to moc?jen jestli se mi treba nebudou sekat hry co ted jdou...a jestli se to vyplati dat tam ty 7dik ne pokuď máš 4gb ram nic se sekat nebude, jen jak jsem četl tak některé programy, hry nepojedou na 64 bit verzi, ale je to jen fakz minimum, určitě bych se 64 bit winu nebal jo a sedmy mají super funkci spětné kompabality(xp) mě na vistách nejelo hafo her na sedmách skoro vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 ne pokuď máš 4gb ram nic se sekat nebude, jen jak jsem četl tak některé programy, hry nepojedou na 64 bit verzi, ale je to jen fakz minimum, určitě bych se 64 bit winu nebaljo a sedmy mají super funkci spětné kompabality(xp) mě na vistách nejelo hafo her na sedmách skoro vše no jo..a tak na 7 by meli jit vsechny hry ne?a programy nevim..prave proto se mi moc nechce zase ty 7 64bitu(ale 32 taky ne kdyz mam 4GB)mozna zustanu jeste chvili u XP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.