Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Windows 7 jaky?

Kapr

Recommended Posts

.. Ale jsou zpusoby, jak vyuzit celou RAM i na 32bit OS.

Tekk, nechapu tu grafiku tam. Vzdy mas na 32bit OS 3,5GB RAM normalne pristupnych - nezavisle na pameti grafiky :D :D

(hint> google: PAE)...

jo myslim ze jsem koukal na ten tvuj navod..ale tak uz jsem si rek ze by to chtelo po tech X letech neco novyho...3.5?ja mam XP SP3 a mam jen 3.0GB(tak mi to ukazuje Windows)

a takze kdyz chci mit normalne 4GB RAM tak musim mit 64bitovej OS(jedno jakej XP Vista 7?

ja totiz myslel ze Visty a 7 i pri 32bit podporuji vic jak 4GB RAM-nebo aspon ty 4GB

takze:

nejlepsi asi bude W7 Ultimate x64 CZ?co?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.. Ale jsou zpusoby, jak vyuzit celou RAM i na 32bit OS.

Tekk, nechapu tu grafiku tam. Vzdy mas na 32bit OS 3,5GB RAM normalne pristupnych - nezavisle na pameti grafiky :D :D

(hint> google: PAE)...

OK, ale když máš grafickou kartu s 1024MB, tak ti PC využije jen 3GB ramky... pokud vím :blink:

Odkaz ke komentáři

jj zkusim to...jo chtel jsem se zeptat...jak potom pujde PC?bude rychlejsi?kdyz budu mit tech 4Gb a ne jen 3?nezatezuje to moc?jen jestli se mi treba nebudou sekat hry co ted jdou...a jestli se to vyplati dat tam ty 7

dik

ne pokuď máš 4gb ram nic se sekat nebude, jen jak jsem četl tak některé programy, hry nepojedou na 64 bit verzi, ale je to jen fakz minimum, určitě bych se 64 bit winu nebal

jo a sedmy mají super funkci spětné kompabality(xp) mě na vistách nejelo hafo her na sedmách skoro vše

Odkaz ke komentáři

ne pokuď máš 4gb ram nic se sekat nebude, jen jak jsem četl tak některé programy, hry nepojedou na 64 bit verzi, ale je to jen fakz minimum, určitě bych se 64 bit winu nebal

jo a sedmy mají super funkci spětné kompabality(xp) mě na vistách nejelo hafo her na sedmách skoro vše

no jo..a tak na 7 by meli jit vsechny hry ne?a programy nevim..prave proto se mi moc nechce zase ty 7 64bitu(ale 32 taky ne kdyz mam 4GB)mozna zustanu jeste chvili u XP

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu