tekken90 Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Vše na vlastní riziko (by Dark-Alex) Patch umožňuje na FW 3.80/3.90 M33 používat fatms driver z 3.71 pro rychlejší čtení karet na PSP Potřebujete 1 ) PSP s 3.80/3.90 M33 2 ) Soubory fatms driver patch v2 http://rapidshare.com/files/91743326/fatms_driver_patch_v2.rar nebo http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/29883/fatms_driver_patch_v2.rar_39.7KB.html PSARDUMPER od M33 (heslo k rozbalení: PSARDUMPER_FOR_NEW_AGE) http://rapidshare.com/files/85144352/M33_NEWPSARDUMPER.rar nebo http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/07127/M33_NEWPSARDUMPER.rar_92.41KB.html 3.71 FW http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1259 Postup 1 ) Stáhněte soubory, rozbalte PSARDUMPER a složku newpsardumper nakopírujte do PSP/GAME (src a readmee soubory ignorujte ) 2 ) Rozbalte 3.71 FW, je to soubor EBOOT.PBP, nakopírujte na kořen karty 3 ) Spusťte PSARDUMPER v PSP, teď můžete dát jakou možnost chcete nezáleží na ní ale nejlepší je encrypted - O (zabere poté míň místa ve flash) 4 ) Nechte doběhnout DUMP firmwaru 5 ) Poté připojte PSP přes USB na kartě budete mít složku F0. Najděte soubor F0/kd/fatmsmod.prx a překopírujte ho na root karty. 6 ) Rozbalte fatms driver a FATMSPATCH nakopírujte do PSP/GAME. Spusťte program. Pokud patch proběhne v pořádku budete používat 3.71 fatms driver na 3.80/3.90 M33 (Flash nakopíruje fatmsmod.prx do flash jako This process flashes the flash0:/kd/fatms371.prx, přidá upravený soubor ke kompatibilitě modulu s 3.80/3.90 (fatms371_friend.prx), a změní soubory the pspbt*. ) Note: fatmsmod of 3.71 usually works better because it has a better cache system, and usually reads on bigger blocks.(in some things is worse than 3.89/3.90 like sometimes reading more data than needed - lazy prediction -). However it uses more kernel memory, and it is unknown if it will have any kind of secondary effect running this module in 3.80/3.90 The lags in np9660 no umd mode won't probably be solved, as that is a different problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 nepoznal jsem rozdil,ale mam to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 jen chci upozornit, ze na urcitych zahranicnich forech, se zacali ukazovat problemy po pouziti tohoto driveru v 3.90M33... - 1 brick & spoustu problemu s tim, ze po pouziti nefungovali obrazky, hudba, (video) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Anonymous_ to bylo ve verzi 1 proto DaX vydal v2 která je tady ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Anonymous_ to bylo ve verzi 1 proto DaX vydal v2 která je tady ;)mno delal sem to rano podle tohoto navodui a mam presne problem jak psal anonymous...se slozkach music/pictures/video se mi nic neukazuje..jen isa--tazke az prijdu z prace tak delam pandoru a z5 na starsi FW kua...jo ani psp cam mi nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 stačí flashnout verzi 2 a hned to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 cajk cajk..uz mi to jde......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kramla Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 nejak zadnej rozdíl pozdnat nemuzu...... rychlejsi se mne to nezda no :cry::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SHPEK1468621162 Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 Třeba to má bejt něco jako upoutávka na Dark Alexův time machine :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 Třeba to má bejt něco jako upoutávka na Dark Alexův time machine :):) Ne... Byl to proste problem a DaX ho vyresil... Opravdu mi to pomohlo,mam asi 160 fotek a bez tohoto updatu mi to najizdelo 2 minuty , tedka je to otazka par sekund :P THX tekku :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kramla Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 muzu pak smazat ty slozky v GAME?? a EBOOT FW 3,71?? a slozku F0 a fatmsmod?? nebo tam neco mam nechat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 muzu pak smazat ty slozky v GAME?? a EBOOT FW 3,71?? a slozku F0 a fatmsmod?? nebo tam neco mam nechat?? ja uz to smazal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kramla Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 ja uz to smazal... tak myslim ze ty soubory v game jsou nepotrebny pak FW 3,71 take ale nevim esi tam mam nechat net zbytek .... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 všechno smazat patch se flashuje do f0 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 všechno smazat patch se flashuje do f0 .... presne tak .. :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 je to s tim nejak vyrazne poznat nebo je to vyrazne lepsi pri necem kdyz si to instnu do psp? nebo je to vcelku nevyrazne zrychleni abych to nedelal zbytecne kdyz uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giraf Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Pls jak poznam ze mi to facha spravne jako jestli ta instalace probehla ok...udelal jsem vsechno podle navodu nikde jsem se nezadrhl...jde to nekde videt napsany nebo to proste tam je a konec..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 jestli si to normalne spustil a psalo ti to vypisy ze zapisu do flash0 tak to mas OK ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giraf Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 jj normalne na konci to hodilo finished a vyjelo to do menu normal...ok super dikes ale rychlost prenosu je furt stejna divny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
univ Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 ono to zas na tu rychlost ( teda u me ) takovej vliv nema, spis se ti rychlej nacitaji savy z her nebo obrazky z karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schmeizie Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 me to v tom instal menu vzdy zamrzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 taky jsem nepoznal rozdil ale :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.