Crower Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Dobrý den, včera jsem si zakoupil 16 GB kartu do svého PSP a niní semi ukazují jen 3 hry, vím že toto je normální chyba na starším systému PSP! Chtěl bych tedy poradit co mám udělat proto aby jsem na PSP rozjel v pořádku 16GB kartu a aby mi jeli iso hry bez problémů. Všem moc děkuji za rady. S pozdravem Crower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 taky sem jednou na Ebayi takovou koupil.....a vešlo se tam jen pár her.......zřejmě se jedná o fake..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crower Odesláno Duben 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Co to je fake? No jinak, já už jsem četl všude možně že to dělá více lidem pač ty stary systémy neumí rozchodit 8 a 16GB karty.. Jinak her se mi tam vlezla kopa ale v PSP mi to zobrazovalo jen 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 FAKE karta jako napodobenia není originál SONY je to jako výrobek made in china a made in USA a radši si kup originálku a bohatě ti bude stačit i 8GB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 smím vědět, kde jsi jí koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 killer15688 Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 naformatoval si ji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crower Odesláno Duben 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Sadet: A jak to prosím zjisím že mám tu Fake nebo tu originální? Will: Na Aukru! Přesněji z této >aukce< Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 No nejlíp uděláš když zajdeš do originálního obchodu sony a tam to koupíš 100% no fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crower Odesláno Duben 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Killer: Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crower Odesláno Duben 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Sadet: No to je pěkny, ale jak víš že tato je fake? Spíš bych řekl že to bude problém s PSP.. rozhodně nechci kupovat další když už za tuto jsem vysolil 1200,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Sadet: A jak to prosím zjisím že mám tu Fake nebo tu originální?Will: Na Aukru! Přesněji z této >aukce< mno....zřejmě se jedná o překupníka (dle data dodání 2-3 týdny..) který vybere peníze a pak na Ebayi nakupuje........tam záleží na koho narazí, nebo od koho kupuje..... Já jsem jí koupil taky tak výhodně a jelikož na prodejce byla hromada stížností bez keců mi vrátili prachy..... Prvně zkus výše uvedené rady.....ale myslím si, že ač tam nakopíruješ 10 her, zobrazí se ti v menu max 3-4.........a rychlost asi taky nic moc co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crower Odesláno Duben 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 will: Jo ta rychlost je fakt bída 3MB cca kopírování 3minuty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 zkus to reklamovat u prodejce....popřípadě na Aukru......Aukro by ti mohlo vrátit prachy..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crower Odesláno Duben 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 will: Každiopádně děkuji za rady, prodejci jsem již napsal toto: Crower Araxis <crower1991@gmail.com> 17. duben 2009 19:52 Komu: romanos86@seznam.cz Odpovědět | Odpovědět všem | Přeposlat | Tisk | Smazat | Zobrazit originál Dobrý den, mám problém s u Vás zakoupeno kartou, bylo by možno vráti peníze??? Pro reklamaci mám hned více věcí: 1) V PSP mi vůbec nefunguje 2) Rychlost přenosu je oprvdu bídná, místo Vámi slibovaných 15Mb/s je tam rychlost cca 1Mb/1min.... Zde jsem se optal i na neutrální půdě.. http://console-forum.net/showthread.php?p=568190 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Crower
Dobrý den, včera jsem si zakoupil 16 GB kartu do svého PSP a niní semi ukazují jen 3 hry, vím že toto je normální chyba na starším systému PSP!
Chtěl bych tedy poradit co mám udělat proto aby jsem na PSP rozjel v pořádku 16GB kartu a aby mi jeli iso hry bez problémů. Všem moc děkuji za rady.
S pozdravem Crower
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts