Roy.b Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 Čau, hele chtěl jsem pařit ISO přes USB a když jsem udělal všechno podle návodu, IRshell normálně používam pro 1.50 (>funguje), jdu v prohlížeči obsahu nahoru, tam dam usbhost0:/ , v kompu to 3x "zatůtá" :D a psp hodí error: Can't connect to USB Host, přitom v oknech mam to usbhostfs zaplý ...mohl bys helpnout pls? Zkoušel jsem už i USB ISO Loader, to jsem ale nerozchodil ... předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 teku,nerad bych zas rejpal ale...:D:!: v balicku pridavku,jak rapid tak edisk je VIR:!:sry,jestli uz tady nekdo na to upozornoval...jinak:thumbup: vsechny funkce vypsany,thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 ^^ mas pravdu: Win32:AutoRun-JQ :blink: tekku udelej pls reup ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Prosim te co kdyz mam vic seplugins a chci je jak to mam udelat dik za odpoved. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrix Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Zdravím, mám AP Asus WL500g a ani za boha mi nejde rozjet nethost, nevíte jestli na tom AP musím povolit porty?A nebo ještě lépe, jestli nejde na ten Asus přes usb připojit třeba externí disk, tak abych se do něho dostal přes irshell? dík za všechny odpovědi 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuklos Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Po dlouhém napínání dnes vyšla nová verze irShellu kompatibilní s CF5.00M33-3 :bash:. http://www.irshell.org/site/ Postup instalace: Rozbalit archiv a nakopírovat do kořenového adresáře karty. Spustit irShell a v něm spustit patch (btcnfpatch.prx) v ms0:/IRSHELL/PATCH pro váš firmware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 nevíte jestli jsou skiny ze starší verze kompatibilní s tou novou na 5.00m33-3 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 áno, sú kompatibilné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 po delší době aktualizace návodu .. přidána verze 4.8 (která dnes vyšla) .. opravuje několik chyb z verze 4.7 a přidává lepší využití rozšířené RAM paměti PSP Slim verze 4.8- vylepšeno využívání rozšířené paměti PSP Slim + opravenou pár chybek: New Features for PSP Slim: - Added support to homebrews that are built with the option PSP_LARGE_MEMORY, that is, to use the extra slim memory. When running these homebrews under iR Shell, they will have access to another 26MB slim RAM. Pls note 2MB of slim RAM is reserved for iR Shell. - Enhance the HTML Viewer (originally developed by Dark_AleX) to use the extra slim memory. These should help to reduce "Not enough memory" message when accessing larger web contents. The HTML Viewer can be accessed via predefined homebrew #1 icon. Bug Fixes: - Some homebrews weren't correctly recognized by iR Shell and application names were displayed as garbage. - When setting np9660 mode in iR Configurator, some homebrews failed to launch. - Launching PS1 games via popsloader wasn't working properly. - Copying a large file from ms0: to nethost0: will crash the system. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 A návod co je tady funguje i na tu 4.8? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 samozřejmě ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy872 Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Potrebuju poradit,vse jsem udelal podle navodu,ale irshell se mi pri zapnuti psp samo nespusti,musim to spustit vzdy z ikony mezi hrama...stalo se to nekomu?ma s tim nekdo zkusenosti???dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suslikus Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Pls reup na ulot.to nebo jiny free server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Pls reup na ulot.to nebo jiny free server http://uloz.to/961543/IrShell4.8-update.rar http://uloz.to/961586/IrShell4.8_fullUpdated.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 @tommy872: Musíš si zaktivovat plugin autostart v recovery, tudíž ho musíš mít i v souboru vsh.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy872 Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 sysasysa: aktivovane to tam mam,ale presto se mi to nespusti automaticky,proto jsem se na to chtel zeptat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suslikus Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 http://uloz.to/961543/IrShell4.8-update.rar http://uloz.to/961586/IrShell4.8_fullUpdated.rar Díky jeste by to nekdo mohl dat k downloadum na 1. stranku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 hele kde jsou ty ovladace kdyz mi pc po pripojeni psp k pc pres irshell hodi hlasku s instalaci noveho hardwaru? mam windows xp home Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suslikus Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Dají se nějak získak další cody k ovladacum na tv ? Nebo muzu je nejak dostat z ovladacu co mam doma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 ahoj potřebuju radu: vždy když zapnu irshell tak se i objeví tabulka "no disc inserted click any key to continue" tak sem v configurátoru nastavil iso mode na "sony np9660" a stejně se ta tabulka každých asi 5 sekund objevuje. dost mě to štve. vyzkoušel sem všechny iso mody a nepřestalo to. prosím nevíte někdo co s tím? za rady pošlu i credits.... edit: mam 5.00m33-4 a ted sem znova stahl irshell 4.8 a nepomohlo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G4njaMan Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 5.00 M33-6 IrShell nepouzitelny HB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj koli Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 AHOJ VŠEM TAK NAINSTALOVÁNO TO BY BYLO A jak mám vyhledat to zařízení ? no jinka mám nainstalovanou 4.9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 vysel patch pro IRSHELL, ktery umozni spusteni na ChickHEN. Zatim chickHEN podporuje pouze na psp slim (PSP 2000). Jak vyjde patch pro 1000 a 3000 tak to sem dam. patch pro psp 2000 download patch pro psp 3000 download Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 iR Shell v5.00 pro PSP 2000/3000 (ChickHEN) Tak a je to tady, vyšel patch, se kterým si může spustit iRShell na PSP se základními deskamy TA-88v.3 a výš přes ChickHEN. Bohužel nesputíte přes něj ISO/CSO hry, ovšem většina ostatních funkcí tvorba screnshotů, posloucháním hudby za hraní a podobně je stále funkční. CO TO JE iR Shell? Je to multitaskingová nadstavba systému PSP umožňující spouštění homebrew aplikací, UMD her/filmů, z přehledného grafického rozhraní. Funguje jako správce souborů, přehrávač mp3. Dále také podporuje USBHost File System a WiFiHost File System, díky nimž můžete spouštět, prohlížet a používat data rovnou z PC. Všechny funkce jsou dostupné přímo z menu, nebo pomocí klávesových zkratek pro rychlý přístup. DOWNLOAD: iR Shell v5.00 iR Shell v5.00 patch pro PSP 2000 iR Shell v5.00 patch pro PSP 3000 INSTALACE: 1.) Hlavně nezasahujte do flash paměti PSP (žádný irspatch do flash0) 2.) Nainstalujte iR Shell (rozbalte archiv pspirshell.zip a složky IRSHELL s PSP nakopírujte na kořen paměťové karty) 3.) Nainstalujte patch (rozbalte archiv IrShell5.00 ChickHEN_patch PSP-3000 nebo IrShell5.00 ChickHEN_patch PSP-2000 (podle verze PSP) a a celý jeho obsah nakopírujte na kořen karty a nechte přepsat původní soubory) SCREENSHOT: ZDROJE a další informace: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009050010 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?nazevclanku=ir-shell-v5-00&cisloclanku=2009030018 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?nazevclanku=ir-shell-v4-92&cisloclanku=2008110012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Mam 5.50 GEN-B, IrShell 5.0 patchlej pro 5.50 ... kdyz chci zprovoznit multiplayer PSX her, hodi mi to pri spusteni hry hlasku: "Adhoc WiFi not supported for POP Ver: 5.50". Mam teda smulu, nebo se to da nejak obejit / neco vymyslet? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.