Václav Nečesal Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Tak co ? Jak vás zasáhli povodně z tohoto týdne ? My máme v prdeli auto, na sešrotování, normálně nám plavalo po zahradě, sklep vytopenej, zahradu jak močál, pstruzi z potoka plavou po zahradě ..:cry: A vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Tak co ? Jak vás zasáhli povodně ?My máme v prdeli auto, na sešrotování, normálně nám plavalo po zahradě, sklep vytopenej, zahradu jak močál, pstruzi z potoka plavou po zahradě ..:cry: A vy ? u mě se ještě nic nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 ja bydlim mezi dvouma pasama zaplav takze je tu "sucho". povodně se me dotkli jenom v roce 2002 kdyz jsme byli vyplaveni dvakrat za sebou s rozestupem zaplav dva dni. jinak videli jste? : http://virtualpanorama.cz/heli55/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 u nás je to v pohodě soutok Labe s Vltavo je od nás 12km vzdálenej a 200m pod námy a záplavy v takovým rozsahu že by byli až u nás ve svým životě neočekávám. Takže my jsme v pohodě ale decela je mi líto těch co je postihla v roc 02 opravili vše a ted jsou zase pod vodou :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Mno bydlim v Berouně a tady byla záplavy už taky byly (rok. 2002) vytopilo to celý město. k nám se to naštěstí nedostalo takže sme byly vsuchu (jen trocha vody ve sklepe) ale bylo to neprijemny kdyz sem se byl podivat ven a lidi tam pobyhali s krikem nahata vecer po ulici ... plavali tam kusy detskyho hriste apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 ja to mam v pohode bydlim na kopci, ale v roce 2002 na tom to vyplavilo celou chatu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 jaký povodně kuwa? ty byly před pěti rokama v Troubkách né...asi bych měl vylýzt od toho kompu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 U nás je to uplně v pohodě, kdyby to nedávali v televizi ani bych si nevšim, že povodně jsou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 jaký povodně kuwa? ty byly před pěti rokama v Troubkách né...asi bych měl vylýzt od toho kompu :lol: no to bys měl, rptože takový sranda to fakt není... už je 11 mrtvých... http://www.novinky.cz/specialni-rubriky/povodne/ jinak povodně zasáhli Danteho... bydlí kousek od Novýho Jičína a má celej baráv v prdeli... právě jsem s ním telefonoval... nikomu z rodiny se ale nic nestalo a to je hlavní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 jinak povodně zasáhli Danteho... bydlí kousek od Novýho Jičína a má celej baráv v prdeli... právě jsem s ním telefonoval... nikomu z rodiny se ale nic nestalo a to je hlavní :) Chudák Dante, a jak vážné to je ? Fakt "celej" barák v prdeli ? Já bydlím na Jesenicku, a během půl hodiny se z náměstí stal bazén a ze zahrady oraniště, auto plavalo po zahradě a sklep vytopenej na sračky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Mě se naštěstí povodně nikdy osobně nedotkly , a doufám že ani nedotknou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Já bydlím naštěstí v Praze, ale Vltava je taky zvedlá, sice né o moc, ale je to znát na některých místěch, kde vodu normálně nevidíte.. Lituju všechny lidi.. Nám to jednou vytopilo chatu a doufám, že není znovu, protože jsme na ní dva týdny nebyli.. Nejhorší je, že každý říká, že je nikdo nevaroval.. To máme Stát..:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Já bydlím naštěstí v Praze, ale Vltava je taky zvedlá, sice né o moc, ale je to znát na některých místěch, kde vodu normálně nevidíte.. Lituju všechny lidi.. Nám to jednou vytopilo chatu a doufám, že není znovu, protože jsme na ní dva týdny nebyli.. Nejhorší je, že každý říká, že je nikdo nevaroval.. To máme Stát..:roll: Myslim že to nebyla chyba státu, prostě to bylo rychlý.. Lituju vás co to postihlo, u nás nikdy povodně nebyly ani žádná jiná "katastrofa" , akorát bratránek v Karlíně měl v tom roce 2002 nebo 2003 vodu v baráku až do prvního patra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Nebyla to chyba státu... Tohle byly přívalové deště, to je hned :/ Každopádně je mi moc líto všech lidí, které to vytopilo.. Ale těch mrtvých je nějak moc :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Nebyla to chyba státu... Tohle byly přívalové deště, to je hned :/Každopádně je mi moc líto všech lidí, které to vytopilo.. Ale těch mrtvých je nějak moc :( Nemyslel jsem přímo státu, ale taky meterologů, protože oni to vidí ty srážky a takový, takže mohli varovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 no to bys měl, rptože takový sranda to fakt není... už je 11 mrtvých... http://www.novinky.cz/specialni-rubriky/povodne/jinak povodně zasáhli Danteho... bydlí kousek od Novýho Jičína a má celej baráv v prdeli... právě jsem s ním telefonoval... nikomu z rodiny se ale nic nestalo a to je hlavní :) Ted už 12, našlo se nějaký tělo :cry: //EDIT: Bylo v nějakym potoce, pravděpodobně velitel dobrovolných hasiču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Ja bydlim primo u reky moravy ale nastesti je to koryto dost vysoke :) Povodne nas s rodinou lehce zasahly jen v roce 1996 , kdy jsme meli vytopeny sklep . Voda se nadala pit , takze jen balena . Nic hroznyho , je to hrozny kdyz clovek prijde o vsechno co celej zivot budoval . Tohle si vubec nedovedu predstavit a postizenym drzim palce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 V pohodě, nicméně mě to počasí dost "jebe". Mám strach o kameru, když při tomhle počasí natáčím, asi jí udělám plášťenku. Tak tohle doufam nemyslis vazne. :roll: Nemyslel jsem přímo státu, ale taky meterologů, protože oni to vidí ty srážky a takový, takže mohli varovat.. Meteorologove neco takovyho mohli tezko predpovedet, predpovedeli privalovy deste, ktery taky byly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 ne je mi tech lidi co umreli lito ted to ctu:(nechtel bych mit zaplavenej domov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 trusty to myslíš vážně ? jestli jo tak seš dmnt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 u nas neni zadna znamka u nas je furt pekne az na 2 dny kdy fakt prselo a obcas prehanky ale nic vytopenyho nemame jenom sem si s brachou kreslili na chodniku pred domem mne se zrovna povedl nakreslit takoveki krasnej pejsek a ted je smazanej:(to je asi nejvetsi skoda a jinak se nam umyli auta Kolik ti je prosim tě? :blink: Utopilo se 12 lidí a ty seš smutnej, protože ti déšť smzal namalovanýho psa? Kdyby byl aspon živej tak neřeknu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 ne ja sem si delal srandu ale fakt byl peknej a o tech lidech nevim jen sem ted pred chvili cetl o veliteli hasicu ze se utopil:(ale jinak je to hrozny ja bych teda enchtel mit vytopenou pulku baraku a nemohl bych delat nic nezavidim kto tem lidem co sou v tech povodnovych oblastech a je mi jich lito EDIT:kdo rikal anonyme ze mi je 8:lol:8 mi fakt neni:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Uff.. jeste ze bydlim pomerne vysoko od vody a ze techniku mam v 1. patre.. Kazdopadne se vsema vytopenejma soucitim - musi to bejt peklo. A trustymu je prej 8, tak se nedivte :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Je to na picu no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.