tekken90 Odesláno Březen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 jsou, ale ne jako záloha... při záloze se vytváří speciální soubor kterým pak zálohu obnovíš na disk v PS3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 čau lidi chc ise zeptat kupoval jsem si s partou lidí PSN hry a chci si koupit nový HDD, protrože mi dochází místo tak se chci zeptat jestli když udělám tu zálohu pak ji obnovím půjdou mi ty PSN hry jde mi o to, že si musím nechat v PS3 profily na kterých to bylo kupovaný, aby to pak po mě nechtělo hesla nechci přijít o ty hry, přeci jenom jsem za ně docela dost zaplatil a hlavně nechci přijít o tekkena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 profily ti zůstanou uloženy v PS3 o ty se bát nemusíš.. takže ti hry půjdou.. můžeš si je dokonce i zazálohovat na ext. HDD, takže je pak nemusíš znova stahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 OK to jsem chtěl vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johann Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 interní jde i 500gb ... Dnes jsem zakoupil Samsung 500GB HDD 2.5" Spin Point M7 2,5'', SATA/300, 5400RPM, 8MB http://nc.cz/samsung-500gb-hdd-2-5-spin-point-m7-2-5-serial-ata-300-5400rpm-8_d18924.html a vyměnil za stávající 160GB v provozu "chrochtající" Made in Thailand, na FLASH disk 32GB (zformátovaný na FAT32) nahrál poslední FW 2.76 do adresáře PS3/update, jak popsal Immanuel dne 13.12.2008 (No.14) a PS3 si nový HDD 500GB sama zformátovala, nastavila připojení přes LAN na Internet a celý backup 17 GB z FLASH je rovněž na novém HDD. Navíc Samsung 500GB HDD 2.5" Spin Point M7 v provozu není vůbec slyšet (100% šepot květin!!!, i když máš ucho na LED od HDD). Všem vřele doporučuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 čau tak mi přišel ten disk, ale po vložení do PS3 mi to napíše: Cannot start. The corect hard drive not found. Zkoušel jsem i ten update dát na flashku, ale stejně nejde. Dík za odpověď nevím co s tím. To fakt nikdo nic nevíte co s tím mám udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 tak co nikdo nevíte co s tím jsem už docela zoufalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 prdky staci jen dat posledni update na USB flash do adresare PS3\update\ a pak uz sledovat to co se nedarilo nekolik dlouhym hodin.))stahni si posledni update vloz ho na usb do adresare PS3\UPDATE\ a pak uz si ho pri stisku select a start Plejna najde a uz te to bude samo intuitivne navadet.) Tak jsem se stal zřejmě majitelem nefunkčního PS3.. Jsem debil a bylo mi divný že u 500GB HDD mi po výpočtu někde chybí 60GB,tak jsem HDD v PS3 zformátoval,ale stále mi jako prázdny chybělo 60GB,tak jsem vyndal disk,pripojil ho na redukci a zformatoval ho v programu EASEUS Partition Manager 3.0 Home Edition ve FAT32 s tím,že po vložení pres flashku budu vse znova formatovat a instalovat novy firmware,ale opak je pravdou...Stale mi PS3 nenabizi format,zkousi pres START a SELECT nacist firmware,coz probiha menenim procent,ale po restartu opet stisknete na ovladaci Home tlacitko a ze nemuze nabehnout..Jsem v prdeli a nezmuzu nic.. Nemel by jste nekdo prosim napad nebo alespon mi poslal odkaz na firmware v 2.60... Myslim si,ze to musi byt tim,protoze mi nezformatuje a nenainstaluje se ani drivejsi 40GB disk,ktery byl uvnitr.. Dekuji za kazdou radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Píšu jen,že jsem problém již vyřešil. Pokud by se toto někomu stalo tak píšu návod : Musíte Váš HDD z PS3 vyjmout a navštívit kamaráda,který má také PS3 a je jedno s jakým firmware (já měl 2.80 a kolega 2.60). U něj vyměníte HDD a hle,najednou jeho PS3 nabídla formát HDD,tak jsem dal ano.. Po formátu nabídne restart a najednou i naběhla klasicky PS3 bez pomocí instalace přes firmware na flash. Koukl jsem do systemu a tvaril se PS3 jak 2.60. Vyjmul jsem tedy svuj HDD z jeho PS3 a vlozil do sve nefunkcni.. Najednou uz i ma PS3 nabidla format PS3 a po zformatovani restart,po restartu at vlozim USB disk s firmware,ten se nacetl a voala...uz mi vše funguje jak má :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Chi se zeptat, muzu si firmware stahnout pres comp na flashku ? neak to nemuzu na netu najit. Jo a jeste jak zformatuju exteerni HDD na to FAT32 ? diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 1 ) Můžeš.. koukni zde na foru do sekce PS3 software.. v důležitých je tam topic s přehledem všech FW 2 ) připoj disk k PC, v tento počítač na něj klikni pravým tlačítkem a dej Naformátovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Ok, diky za radu...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinokurov Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Mam problem. Koupil jsem si novej 2,5 HDD do PS3, ale neni od zacatku naformatovanej na FAT32. Notebook, abych ho naformatoval, nemam. Mam jenom normalni stolni PC. A ted potrebuju poradit jak ten HDD k tomu PC pripojit. Nikdy jsem to nedelal. Jakej specialni kabel k tomu potrebuju? Myslim abych si ho mohl nejak pripojit jako externi a naformatovat nejak podobne jako flashku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Bud si treba na alza.cz kup na to externi box.. zhruba 3-4 kila.. Nebo redukci z 2,5" na klasickej port. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy_cze Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Dobrej, velice by mne zajímala jeden můj problém týkající se zálohování. Mám na ps3 - ten nejstarší 60 GB -> 3 profily -> jeden amerika, jeden cze a jeden japan.. a ten můj první -> amerika -> ten se prostě při záloze na WD disk sice uloží, ale pak při obnovení na novou konzoli 80 GB ne a ne naloadovat. Mám tam třeba uložený placený písničky ze SINGSTAR atd.. co s tím.. Jako chtěl jsem to řešit tak, že se tím učtem přihlásím rovnou v té nové konzoli, ale tam mi to napíše, že s těmahle ID a password se tady nemůžu logovat.. nevíte někdo jak na to? nejsem prostě schopnej tu starou konzoli zrušit a vše mít na té nové a to mne dost vadí!! Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 musíš si vytvořit ten profil i na tý nový a ty songy stáhnout znova pokud si to kupoval sám tak bys pak měl mít možnost si to stáhnout ještě 5x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy_cze Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 musíš si vytvořit ten profil i na tý nový a ty songy stáhnout znova pokud si to kupoval sám tak bys pak měl mít možnost si to stáhnout ještě 5x Já vím, ale jak se na tý nový příhlásím k tomu svému PSN učtu, když mi to napíše, že z této konzole se k němu přihlásit nemůžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Já se v pevných discích moc neorientuju, takže se radši zeptám: má někdo zkušenosti s tímhle HDD? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=63207 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrman Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Já se v pevných discích moc neorientuju, takže se radši zeptám:má někdo zkušenosti s tímhle HDD? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=63207 Seagate je OK. Doporučil bych ti ale spíš disk bez G-protection (G na konci názvu) - pokud tedy s puštěnou PS nedojíždíš denně do práce. Za ušetřené peníze můžeš pouvažovat o 7200 otáčkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Seagate je OK. Doporučil bych ti ale spíš disk bez G-protection (G na konci názvu) - pokud tedy s puštěnou PS nedojíždíš denně do práce. Za ušetřené peníze můžeš pouvažovat o 7200 otáčkách. Myslíš tento? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=63214 Jakej je rozdíl mezi diskem s G-protection a bez ní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrman Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 "G-Force Protection™ technology for hardcore road warriors or even aspiring warriors in need of extra robustness. The G-Force Protection feature provides enhanced data protection against shock that may occur while the drive is operating." ... aneb ochrana proti poškození disku při otřesech/nárazech, vhodná zejména do notebooků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 podle mě je G-protection pro PS3 nevyužitelné ... pro notebooky to bude dobrá věc, ale pro PS3 ? nesmysl ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 takže díky za skvělj tut, teď sem si koupil novej HDD (ten starej nefungoval, ale to je jedno) udělal jsem si zálohu a hlavně děkuju za to, že jsem přišel i o hry z PSstoru i když jsem se ptal jestli mi zůstanou profily a tekken90 mi napsal, že se nemusím bát, ale měl sem se bát a vykašlat se na to, protože ty profily se smazaly a hry jsou nefunkční a hlavně si nepamatuju co sem od koho kupoval takže ani nemůžu požádat znova o heslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Řikal jsem ti jasně, že profily by měli zůstat v paměti PS3, ale nevím to jistě, tak ať si uděláš zálohu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 zálohu mám na externím disku, ale když jsem dal restore tak se mi ty hry nainstalovali, ale nejdou spustit, protože tam nejsou ty profily. Napíše mi to copyright protection information is invalid. (80029513) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.