saintjv Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Zdravim panove, mam takovy problem, titulkovac super ale mam potiz u par filmu ze kdyz titulky pridam na PC vse bezi jak ma ale na PS3 mi pak vyhodi NOT SUPORTED FORMAT. nevi nekdo co delam blbe.(Pedtim sem asi 5 filmu udelal v pohode a posledni mi proste nejedou na PS3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomch Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 zdar ve spolek, mám problem s tímto prográmkem, nepřidává titulky. Udělal jsem asi 10 filmů, kde to šlo bez problémů, ale pak konec. Proces běží normálně, ale titulky to nepřidá. Zkoušel jsem i jiné verze a pořád to stejný. Nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 taky mi to dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nothinQ Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Jen dodám, že na LCD 94cm a výš je lepší nastavit font na pouhý Arial (velikost 20 - bez bold) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 A nějaké řešení pro Ubuntu 9.04 by na skaldě nebylo ? :o) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corysz Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 pokud ti dvd podporuje divx, tak titule muzes mit zvlast...staci je mit akorat stejne pojmenovavy jako je video a titule si to pusti samo, popr. je zapnes pres tlasitko subtitle na DO no me dvdcko podporuje divx ale kdyz mam video a titulky zvlast v jinym souboru, stejne pojmenovany tak mi to titulky stejne neprehrava. ani je nemam v menu jak zapnout. proste nic.....jedina moznost dat titulky a video do jednoho souboru..kdyby nekdo vedel nejakou radu tak diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnkazaa Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Nevite nekdo co mam delat kdyz prevadim treba titulky u cely serie serialu a u par dilu my to vzdycky napise: Cannot parse subtitle a nejaky cislo k tomu. Tzn. ze vsechny dily se prevedou, krome tech s touhle chybou, hledal sem to i na googlu a nejak sem nic nenasel. Diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Přes tento program, sem už přidal title do všech sérií How I Met Yout Mother, Lost a do filmů, jejiž kapacita přesahovala 2 GB např. A naprosto žádné problemy. Takže chyby budou hlavně ze strany Vaší. Hlavní důvody, proč to nejde Přesvědčte se, zda jste titulky pojmenovaly naprosto stejně, jako .avi soubor (Pokud přejmenováváte v Total Commanderu, tak si dejte pozor, protože při editaci souboru se zároveň edituje koncovka souboru) Ujistětě se, zda jsou titulky ve formátu .srt. Pokud ne a jsou např. v .sub, tak si stačí jednoduše otevřít Bsplayer, zvolit editor titulku, otevřít dané titulky a "Uložit jako..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 a nebo jednoduse tu koncovku prepsat ne..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huitre Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Dá se nějak změnit velikost titulků v programu AVIAddXSubs, i když změním velikost fontu, tak titulky jsou pořád stejně malé. Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doncze Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 a na jakém zařízení se ti zobrazují stále stejně velký? Mě to na PS3 funguje bezchybně...a na levném dvd přehrávači taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Dá se nějak změnit velikost titulků v programu AVIAddXSubs, i když změním velikost fontu, tak titulky jsou pořád stejně malé. Dík za odpověď Mam 40'' plazmu a titulky mam, dle prvního postu, tzn. 18 a jsou velké dost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pena132 Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Bezva program, všechno proběhlo v pohodě až na to že když zapnu ten film tak mi to nepodporuje znaky: "š" "ž" "ť" ..místo toho se tam napíšou nejaké klikyháky.Nevíte prosím někdo čím to je nebo co se má udělat pro to aby tomu tak nebylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Únor 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Bezva program, všechno proběhlo v pohodě až na to že když zapnu ten film tak mi to nepodporuje znaky: "š" "ž" "ť" ..místo toho se tam napíšou nejaké klikyháky.Nevíte prosím někdo čím to je nebo co se má udělat pro to aby tomu tak nebylo? Přehravač nepodporuje diakritiku (taky můj případ) nebo jsi nastavil špatně language code + character set Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 zdravim, mam dotaz...pridavani titulku mi funguje bez problemu, ale vcera se mi stalo, ze se titulky zobrazily uprostred obrazu a ne dole, jako normalne, pritom s nastavenim jsem nic nedelal, nevite nekdo, co s tim? diky za odpoved:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 zdravim, mam dotaz...pridavani titulku mi funguje bez problemu, ale vcera se mi stalo, ze se titulky zobrazily uprostred obrazu a ne dole, jako normalne, pritom s nastavenim jsem nic nedelal, nevite nekdo, co s tim?diky za odpoved:) Stejný problém... Navíc mam dotaz. Jak je to se 720p BRripama? Mam pár filmů v *avi v 720p a když tam dám title, tak jsou uprostřed. A hrát si pokaždé s pozicí titulků se mi nechce, tak se ptám tu, jestli někdo neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 díky hledal sem hodne dlouho sice to viužiju na xko ale to už je fuk vše funguje takže díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Tak s těma 720p BDripama, je věc taková, že se musí upravit pozice titulků na dané rozlišení. Vůbec mě to nedocvaklo hned... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grizli Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 zdravim, chtěl bych se zeptat jak mám nastavit ty hodnoty pozice těch titulků (CP a VP) a Subtitle bitmap, když mám film v rozlišení 1 280x544. Díky za odpověď ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 zdravim, chtěl bych se zeptat jak mám nastavit ty hodnoty pozice těch titulků (CP a VP) a Subtitle bitmap, když mám film v rozlišení 1 280x544. Díky za odpověď ;) ... Já používám toto nastavení, a titulky se zobrazují klasicky - u spodního pruhu. Jo a, rozlišení nech 1280 x 720, páč při 1280 x 544 nejdou dát víc dolu a zobrazují se cca od 1/3 obrazu. Velikost fontu si uprav sám. Já to mam dělané na 42'' TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harf Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Malej problem udělej podle screenshotu a screenshot nikde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Září 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 FAIL :lol: na 3. straně uživatel impo5sible vyfotil svoje nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Cus,, Chci to ted udelat bohuzel nevidim obrazek.. nevite kde bych ty dva ptorebne obrazky sehnal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 jaky pouzivate program pro pridani titulku k mp4? se mi nechce kazdy filmy predelavat celou noc do avi, abych k nim mohl pripojit titulky v tom aviaddsubx... nebo vite o lepsim reseni? na netu se moc HD filmu v avi nepotuluje :/ diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proluxis Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Když dám nasdílet soubory proč se mi neukážou soubory avi. díky jsem asi lama ale nováček znáte to..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.