Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

MAG: Massive Action Game

tekken90

Recommended Posts

Exoduser:

Přesně tak. Je nutný si uvědomit že trailery ukazujou hraní jaké "by mělo být". Ale obávám se, že to takové ve výsledku vůbec nebude. Ne kvůli hře, ale kvůli hráčům samotným.

V Killzone 2 jdou vytvořit skupinky po 4 hráčích. V online jsem strávil přes 20 hodin a za tu dobu jsem neviděl jedinou skupinku, která by postupovala opravdu takticky (krala se, přes headsety se domlovuala kdo brání co aby byly rozprostření apod...). A to jde o pouhé 4 hráče. Představa hry s 256 hráči, kteří mají postupovat takticky pod velením (tak jak to ukazují všechna videa) mi přijde jako značná utopie.

Dokáži si živě přestavit jak to dopadne - na mapu s vysadí kupa hráčů. A ti se prostě zmateně rozpěhnou lovit fragy. Bez ohledu na týmovej postup, bez ohledu na taktiku, bez ohledu na to kam jdou ostatní hráči z jejich jednotky....

Výsledke - obyčejenj berserk deathmatch. Bude tam sice víc hráčů, ale zároveň větší mapa... takže ve výsledku se to bude hrát vlastně stejně.

Strašně rád bych se pletl. A myslím že krom pár "role-play klanů" si nepůjde zahrát hru, která by měla aspoň trochu společnýho s tím co se teď prezentuje. Pokud to nefunguje ve 32 hráčích (Killzone2), v 256 to nebude o nic lepší. Naopak to bude o to větší zmatek.

Myslim že stačí udělat jednu jedinou věc aby se tohle nestalo...věc která chybí právě i třeba v KZ2 a tou je Hardcore mode, kde jednou zemřete a pro zbytek kola už nemůžete hrát...tak jak to bylo třeba v COD4. On si pak každej hned rozmyslí jestli má hrát berserk způsobem:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

zeby konecne mmocokoliv na ps3? doufam ze tam budou rpg prvky a nejake spesl veci jak se odlisovat od ostatnich a hlavne zadne mesicni poplatky

nejsem si jistej a nechci sirit rumor.. ale cetl sem nekde o tom ze vyvojari.. chteji udelat nejaky mesicny poplatky.. ale nevim.. prej to neni jisty...:cry: pokud by to bylo zpoplatneny tak by tim myslim zklamali hodne lidi...:cry:

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

MAG Trailer

V nedávném preview na akční MMO hru M.A.G jsme vám přinesli souhrn několika informací, které je ale velice těžké si představit jen tak v hlavě. Nyní se na svět vyklubal první oficiální trailer, který leccos ukazuje a připraví vás na pravou válečnou vřavu. 256 lidských hráčů v akci je už solidní porce kulek a výbuchů, kterých si také užijete požehnaně, jelikož se ve hře vyskytne i opravdu mnoho vozidel. Bitevních vozidel. Součástí hry bude také velice pokročilý systém povyšování, za který získáte nejednu odměnu. V novince naleznete video a pod odkazem několik nových obrázků link .

http://konzolista.cz/seznam-her/karta/mag_293.html

http://www.viddler.com/explore/Joystiq/videos/841/0.9

Odkaz ke komentáři

• 6 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Zdarec! Hraje někdo z vas MAG? Určitě se někdo najde:bash:nevite proč od včerejška nejde spustit...?Že by přestali testovat a začali to konečně "palit" na disky:wohow: Myslim že je to skvěla hra i když zabijeni nemam rad ale tahle mě zaujala...když tady takovych je vic mužeme se spolčit a vytvořit nejaky tym "českych dravcu"...co vy na to???:roll::cheesygrin::lol:

Odkaz ke komentáři

nevim jak to je do opravdy ,ale hral jsem to tyden a fakt mě to bavilo...Bylo to jenom jako Demo a samotna hra,jestli věřit ruznym zdrojum,je na spadnuti tak asy to stopli:-) Hral jsem to tyden a když mate aspon trochu zkušenosti(ktere nabirate během hry...)tak bejvaly to paradni akce ale samo bylo by lepši hrat jako tym, ktery mezi sebou komunikuje...pak by to mohlo byt ještě zajimavejši.Někdo tady řikal že hral MAG beta a je uplně zklamany?!Těžko řict -"proti gustu žadny dyšputat" Mě se MAG libi a to jsem spiše na zavoděni:-))) Doufam že finalni hra bude už brzo a doufam že Nas pobavi:-D Takže na MAGa se těšim stejně jako na GT5 ;-)))

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Vono výběr PMC je takovej pochybnej no ani jedna ze tří stran neni nijak extra popsaná (příběh skoro veškerej žádnej), S.V.E.R sou takový polorusáci/čína a maj asi nejhezčí skiny postav (dle mě), VALOR klasický US Army mě to příjde a RAVEN taková futuristická armáda, a ta mě padla do voka tak sem se k nim přidal :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu