Puuuma Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 me nejde jenom fifa ,jinak filmy ,hudba, a trofeje co mam v ps3 tak kdyz na ne kliknu tak e to normalne otevre ale fifa se mi nechce spustit a to me pekne sere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 jou :D ja mam 67 taky by me to mrzelo :D kdyby jse to nevratilo tak reinstall game delete saves a znova :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puuuma Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 ja mam cechc04 a nejde mi playstation network, internet jako seznam a podobne mi jde ale to je vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 kdy to má bejt opravený ??? štve mě to že si nezahraju ani demo Fifi10 ktery sem nainstaloval a nikde se mi nezobrazuje ... četl jsem že zejtra už by to mohlo bejt v pho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scrappy Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 corvette-Ano presne tak,mam take Cechl04(nejnovejsi FAT 80GB) a vse mi funguje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikingblood Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Kdy to jako pojede nevite nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Den vydržte :dozey:. Trofeje vám nezmizí když teď necháte PS3 na pokoji a nebudete s tím šodat než vydají ten update. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikingblood Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Den?Bylo psano,ze vecer.PS3 nechat na pokoji?To nejde.Trofeji moc stejne nemam nebo jsem nemel.To je mi celkem jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Nebylo napsáno večer. Napsal to možná tak nějakej českej server. A i kdyby bylo napsáno večer, řeší to Americký Sony a tam je večer trošku jindy. Řekli "within 24 hours" do 24 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikingblood Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 To vim kde kolik je hodin.Tak jsem to spletl sorac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 No bože, tak jeden den místo neustálýho hraní budete taky chvilku žít... :dozey: Některý tady skoro vypadaj na sebevraždu xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovefist_88 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Tvl to fakt nasere když jsem se celej den patlal s trofejí v Uncharted 2 na crushing obtížnost a pak mi všechny zmizely. Což o to, ty ostatní byly jednoduchý, ale tahle co jsem dělal dnes tak byla aspoň teda pro mě pekelně těžká a ani jsem nebyl připojenej na net, takže jsem si jí nestihl aktualizovat. :(:(:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikingblood Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Dnes jsem to nehral a jeste dalsi 2 dny hrat nebudu.To co se dnes stalo je velika chyba!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 epic fail xD ale abych nebyl ot... dejte sony cas urcite s tim musi neco udelat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sajmoska Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Nechtěl bych, zejtra vyjde BF:BC2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 hlavne ze maj "nehacknutelnou" konzoli. To by me je*lo. Dnes jsem mel mit turnaj v nhl. :( a ps3 nebezi kvuli datumu. To je jako by nesla treba telka protoze je spatna konstalace hvezd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikingblood Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Honem honem neni casu na zbyt.Kdyby jste meli zavedeny 4mesicni hraci cyklus tak jak ja taky by jste byli nervni.Asi uz me z toho hrabe.Ze by Chocholousek volal?To snad ne!!!!!!!Nic mejte se a drzte se at vam to brzo pustej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikingblood Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Kolikatku NHL hrajes?Turnaj pres nhlko.com? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 1, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 PS3 40 gb , nejde mi psn a ani assasins creed 2 ... Ja myslim ze dalsi den se to spravi , az se cas presune z 29.2. na 1.3 (co si ps3 mysli ze je , ale tento rok neni) . Kazdopadne prkotina ,ale nastve :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Honem honem neni casu na zbyt.Kdyby jste meli zavedeny 4mesicni hraci cyklus tak jak ja taky by jste byli nervni.Asi uz me z toho hrabe.Ze by Chocholousek volal?To snad ne!!!!!!!Nic mejte se a drzte se at vam to brzo pustej. Den?Bylo psano,ze vecer.PS3 nechat na pokoji?To nejde.Trofeji moc stejne nemam nebo jsem nemel.To je mi celkem jedno. Me teda PS3 funguje, ale i kdyby ne to co predvadis znaci uz hodne tezkou zavislost, nic mi do toho neni ale asi by ses mel nad sebou zamyslet :? PS3 jeste porad tk nak neni smysl zivota i kdyz je to zabava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Většině už to funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 potvrzuji ze uz jsem funkcni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 tak tak... vse funguje tak jak ma ... de se na MAG :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 konecne :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 mě to furt nejde...:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts