FrederickVI Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Tak mě napadlo. Jestli jde k iPhone/iPod, připojit jakýmkoli způsobem nějaký Disk. Bylo by to zajímavé že? Tak co myslíte?? :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Nejde. A taky k cemu? Vadi ti mala pamet - kup iP s vetsi.. Jednoduchy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Duben 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 K čemu? No třeba, když mám data na flashce. Tak abych mohl číst z té flashky data. Kapiš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Tak mě napadlo. Jestli jde k iPhone/iPod, připojit jakýmkoli způsobem nějaký Disk. Bylo by to zajímavé že? Tak co myslíte?? :thx: no zajimavy ano, ale zbytecny, muj ipod s 8 gb mi bohate staci... 200 pisnicek, 3 filmy, a zbytek hry, vymazu jeden film a dam jinej:D, pokud ti jde o pisnicky tak kup ipod s mega moc GB :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 K čemu? No třeba, když mám data na flashce. Tak abych mohl číst z té flashky data. Kapiš? jako ze by si do iphonu nalozil flashku a v ip prochazel?:) by bylo mrte trapny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Duben 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Pro tebe trapný, ale já bych to využil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Tak to vyuzij a udelej to pak si to patentuj (jestli to uz nekde není) a budes bohaty. to je jednoduche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Pro tebe trapný, ale já bych to využil.. nedokazu so to predstavit... musel by si mit zvlastni kabel, nebo naky propojovaco konekor... musel by si udelat diru ve fw, jelikoz ip fw nema funkci neceho takoveho, musel by si vytvorit prochazeci manager... pokud vim tak sou jen 2 programi, ktery dokazou do ip vlist bez itunes a kopirovat soubory pri propojeni dratem, pres wifi to jde, ale stejne je tofurt jednostrany> dostavas se do ip, ne neco do ip... pokud by si tohle udelal, asi uz by si vzivote makat nemusel... zajem by asi byl, ale jak rikam... nedokazu si predstavit, ze s flashky si davam do ip videa( kvuli formatu, pochybuju ze jen tak kamos na flesce bude mit tvuj oblibenej film v MP4 s avc, s rozlisenim pro ip) mp3 to jo, to bych chapal, fotky, taky chapu, hry> to sami, tezko bude mit kamos jen tak na fleshce hry pro ip... a zbytecnost davat si hry a filmy v formatu pro ip na flashkua az pak do ip, jednak kvuli rychlosti dat, jednak kvuli slozitosti... Zaver> pokud se do toho pustis pujdu s tebou, ja bych se zameril na kabel a pripadnou upravu fw, jisty zkusenosti uz mam v tvorbe pluginu do fw k SE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Celej tento topic mě krapet pobavil :). Myslíte, že to bude tak jednoduché a že jste (jsi) tak dobry, že něco takoveho uděláš? :P Si to přestavujete, jako Hurvínek válku xD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Celej tento topic mě krapet pobavil :). Myslíte, že to bude tak jednoduché a že jste (jsi) tak dobry, že něco takoveho uděláš? :P Si to přestavujete, jako Hurvínek válku xD. jo... taky me pobavilo list pres wifi do ip, nez to nekdo uskutecnil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Celej tento topic mě krapet pobavil :). Myslíte, že to bude tak jednoduché a že jste (jsi) tak dobry, že něco takoveho uděláš? :P Si to přestavujete, jako Hurvínek válku xD. Jezisi tak je neschazuj :( Projevili zajem udelat neco noveho. Az ty budes myt nejaky dobry napad tak napis myslim ze ty si zalozil vic blbych temat a ptal se na vic blbych otazek (kdo ne...) Ale trocha podpory by to chtělo. (nerikam ze sem kral chtrejch lidi to fakt ne ale kdyz nekdo projevi zajem neschazuju ho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Duben 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Já myslel třeba dokumenty, fotky atd. Ale spíš z iP do té flashky. -> Pouštět se do toho nebudu, neboť nemám páru jak bych tu udělal :D a s kabelem by nebyl problém, stačila by samice USB z obou stran. A kabel do iP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Az ty budes myt nejaky dobry napad tak napis myslim ze ty si zalozil vic blbych temat a ptal se na vic blbych otazek (kdo ne...) Ale trocha podpory by to chtělo. Myslím, že ne... a už vubec takovy napad nebudu myt. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Az ty budes myt nejaky dobry napad tak napis myslim ze ty si zalozil vic blbych temat a ptal se na vic blbych otazek (kdo ne...) Tak tento nápad bych rozhodně nemYl. Dělejte něco s tou češtinou...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Tak tento nápad bych rozhodně nemYl. Dělejte něco s tou češtinou...:) paneboze, proc resis cestinu? tak ma hrubku no... se bavime o ip a ty sem postujes pravopisny chyby, ses syn ucitelky nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Tak tento nápad bych rozhodně nemYl. Dělejte něco s tou češtinou...:) ty si týpek sám kážeš o češtině a si na to noob. :D já mám na ČJ papír :D tam mělo bejt ě v te tve větě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 paneboze, proc resis cestinu? tak ma hrubku no... se bavime o ip a ty sem postujes pravopisny chyby, ses syn ucitelky nebo co? Já jsem mu jen radil, protože to bije do očí....ale já to chápu, forum plné dětí.. ty si týpek sám kážeš o češtině a si na to noob. :Djá mám na ČJ papír :D tam mělo bejt ě v te tve větě Hlavně si sežeň papír na hlavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Originally Posted by emosss paneboze, proc resis cestinu? tak ma hrubku no... se bavime o ip a ty sem postujes pravopisny chyby, ses syn ucitelky nebo co? Já jsem mu jen radil, protože to bije do očí....ale já to chápu, forum plné dětí.. Originally Posted by Jurasek32. ty si týpek sám kážeš o češtině a si na to noob. :D já mám na ČJ papír :D tam mělo bejt ě v te tve větě Hlavně si sežeň papír na hlavu... Do prdele ty me zacinas pekne srat furt neco kdyas o ČJ zajimalo by mě kdy konečně něco řekneš k tématu. A nesmyslně odbíháš od tématu (mělo by se to nahlásit) a buzeruješ nás tady na svatou hromadu že ti vadí naše čeština. Kdo ty seš? Máš pravdu že je forum plne dětí já mám 14 a mám se za to podle tebe stydět? Já myslím že ne. A jestli my chceš neco říct tak přiď před muj práh a řekni my to do očí. *Sorry že obíhám od tématu ale tomu zmrdovi sem musel něco říct* Takže k tématu nevím proč by se to nedalo stačí vzít aktuální FW ip a pak k nemu pridat pár tunerskejch ikonek a pár řákdů aby se to připojilo. A ještě ty dráty ty by na tom byly asi tak nejjednoduší jak bych to tak viděl :) tak hodně zdaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Tohle aby se prodavalo? Jste k smichu.. Myslim, ze lidi, kteri by trapcili s kabelem a nejak pripojovali flashku do iP, kdyz iP ma relativne velkou pamet, je miziva mensina. A i kdyby se to prodavalo (o cemz silne pochybuji), tak to Apple nikdy neschvali - dalsi moznost, jak prolomit ochranu (prolomena sice je, ale proc hackerum davat dalsi sanci na hack, ze). Takze zbyva tech cca 10% lidi, co jedou s Jailbreakem. A kdo jsou tito lidi? Bud ti, kteri si aplikace kupuji, JB maji jen kvuli kustomizaci a aplikacim z cydie, ktere nejsou na AppStore.. A takovi lide jsou dost inteligentni, aby si toto koupili.. A ta druha skupina? lide, kteri jeste nekoupili ani jednu aplikaci / hru a setri vsude. Myslite, ze nekdo takovej bude kupovat tohle? Staci nad tim trosku popremyslet a je videt, ze je to blbost a neprodavalo by se to. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Muthor Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Probůh co to tu řešíte? Ta funkce se nazývá USB Host a běžně se používala u Pocket PC (PDA), například u Dell Axim X51V a podobných. Využití pro to bylo, sice ne pro procházení flashky, ale když jste byli na dovolené, tak jste si mohli připojit fotak k pda a uvolnit tak misto v paměti digi fotaku. Dneska se už na to kašle, k čemu asi, když 16gb karta se dá sehnat pod 1000 korun :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Muthor > Ale iPhone neni pocket PC. ;-) Na odkladani fotek to je uplna blbost, protoze nevim, co by si chtel fotit tim 2mpx fotakem xD. 3GS uz ma lepsi fotak, ale i vetsi pamet. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Muthor Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Probůh tys to vůbec nepochopil :D K PDA jsi připojil přes USB host kabel digitální foták(který už neměl místo na fotky) třeba casio, nebo panasonic, zkopíroval fotky z fotáku do pocket pc, fotak odpojil a mohl jsi fotit dal. Říka se tomu fotobanka. iPhone neni Pocket PC, ale když si to vezmeš tak iTouch až na operační system pocket pc je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Aha, sry, ja jsem si to neprecetl poradne. :-D Tahle funkce, o ktery mluvis, byla potrebna pred cca. 2-3 roky. Ale on myslel (alespon jsem to tak pochopil), ze bys pripojil k iPhonu / iTouchi flashku, ze ktere bys spoustel hry, koukal se na filmy, atd.. Jak jsem psal vyse, Apple nic takoveho nepovoli, protoze by ztratili tu "uzavrenost" systemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FrederickVI
Tak mě napadlo. Jestli jde k iPhone/iPod, připojit jakýmkoli způsobem nějaký Disk. Bylo by to zajímavé že? Tak co myslíte?? :thx:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.