Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Grafické problémy s GTAIV

amstaff

Otázka

Zdravím, pořídil jsem si hru GTAIV. Velmi mě překvapilo jak špatně u mě hra vypadá (nejsem příliš náročný na grafiku ale vzhled hry mě vyděsil). Vše je velmi rozmazané - objekty v malé i vetší vzdálenosti jsou vidět velmi špatně a vypadají, jako by je někdo hrubě naskicoval vodovkami. Vím, že s grafikou není něco v pořádku, protože dle mnoha uživatelských HD PS3 gameplay videí (či screenshotů) na internetu, mohu říci, že hra u mě vypadá o mnoho stupňů hůř. Na internetu se objevují hráči, kteří mají stejný problém, avšak nikde jsem nenalezl vyřešení. Hru spouštím v 1080p na HD TV. Zkoušel jsem vše - změnit rozlišení, nastavovat RGB FULL/LIMITED, hrát si se samotným grafickým nastavením ve hře/nastavením na TV - ale nic. Mám kvalitní kabel i tv a ostatní hry jdou bez problémů. Firmware je též aktualizovaný. Někde na webu někdo navrhl, že by to mohlo být samotným diskem. Opravdu nevím, kde by mohl být problém. Co myslíte?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ono záleží na pohledu každého, já mám nedávno instalnutou platinovku a taky se mi to zdá rozmazaný a prostě nesrovnatelný s PC verzí, i když to je všechno, ale tady je to extrém :)) Řekl bych, že je to problém celé hry v jakékoliv verzi :) Jde jen o to, jak je kdo tolerantní :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Ono záleží na pohledu každého, já mám nedávno instalnutou platinovku a taky se mi to zdá rozmazaný a prostě nesrovnatelný s PC verzí, i když to je všechno, ale tady je to extrém :)) Řekl bych, že je to problém celé hry v jakékoliv verzi :) Jde jen o to, jak je kdo tolerantní :)

Rozdílným "úhlem pohledu" na grafiku to ospravedlňuje mnoho lidí ale ten s tím nemá nic společného, viděl jsem GTAIV v běhu na PS3 a graficky byla odlišná (o mnoho čistší a ostřejší, ano místy s lehkým rozmazáním ale ne probůh s tak příšerným rozplizem, jako by se špatný malíř rozklepanou rukou pokusil obreslit most přes kopírák a padesátkrát jej přejel akvarelem). Proto mě to vede k myšlence, že to rozhodně nebylo vývojáři zamýšleno a je tedy něco v nepořádku...

Odkaz ke komentáři

• 0
Chlape GTA 4 nejede ani nejde spustit na ps3 v 1080p rozlišení krom dvou dlc tudíš si nastav rozlišení na 720p a pohraj si s nasvícením a dynamikou barev u TV.

Ale stejně asi nebudeš spokojen protože na PS3 to není zase takový zázrak.

Ano, tuto informaci jsem se dočetl už na jiném foru, ale jak jsem již psal, vyzkoušel jsem zmiňované hrátky s rozdílnými rozlišeními a samotným nastavením u TV nebo ve hře.

Jenom mě štve, že ta hra u mě vypadá úplně stejně (místy i hůř) než GTA:San Andreas na ps2 a v shopu na zkušebním ps3 jim hra běžela pěkně ostrá a slušně vykreslená do dálky.....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu