Bunny1468622758 Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Poradili by ste mi jak spustit tuhle hru? Nějaký crack, cd key? Mám to nainstalovaný a když to chci spustit tak se mi otevře Ubisoft Game Launcher, tam sem se zaregistroval a musim vložit cd key... poradite mi nekdo jak to mam spustit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 nejlepší řešení je koupit origoš, ale je crack, kterej najdeš na warforku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Crack sem si sehnal, ale nepomáhá mi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 ten nejnovejsi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 už vim čim to je... Mám ESET NOD32 Antivirus a on pořád hlásí, že je v tom cracku vir, takže ten crack vždy odstraní a hra nejde. Když Antivirus vypnu, a dám tam crack, tak se crack nevymaže a hra v pohodě jde... V tom cracku žádný vir není, je to falešný poplach, četl jsem o tom na tý stránce, nevim proč si PC myslí, že tam je, nevim jestli je to ochrana na tu hru aby nešla cracknout. Nevíte, co mám udělat, aby mi to pořád nehlásilo vir? Nejde nějak nastavit aby si toho cracku nevšímalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 už vim čim to je... Mám ESET NOD32 Antivirus a on pořád hlásí, že je v tom cracku vir, takže ten crack vždy odstraní a hra nejde. Když Antivirus vypnu, a dám tam crack, tak se crack nevymaže a hra v pohodě jde... V tom cracku žádný vir není, je to falešný poplach, četl jsem o tom na tý stránce, nevim proč si PC myslí, že tam je, nevim jestli je to ochrana na tu hru aby nešla cracknout. Nevíte, co mám udělat, aby mi to pořád nehlásilo vir? Nejde nějak nastavit aby si toho cracku nevšímalo?Kup si origošku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 dej si crack do vyjmek v esetu... je to v rozsirenym nastaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.