Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Otázka

Odesláno

Zdravím, koupil jsem si nové Nintendo DSi a zkouším se připojit na naší domácí Wi-Fi. Z nějakého důvodu mi to ale nejde, vedle mne stojí na stole notebook, který se s naprosto shodným nastavením připojí.

Chyba:

Unable to connect to the access point. Check that the correct security key has been entered. For help visit... Error code: 051110-1

Určitě máte s těmito věcmi nějaké zkušenosti a mohl jsem někde udělat nějakou chybu, nebo je někde potřeba ještě něco nastavit... nevím.

Ještě také nevím, co je to MTU Value na konci nastavení, ponechal jsem tam 1400.

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Jake pouzivas sifrovani? WEP nebo WPA? Pokud to druhe, tak v tom je prave zakopany pes, takze presifruj na WEP.

Zkusenosti s tim nemam, ale pan google mi poradil...

Mozna tam muze byt i problem s verzi protokolu (802.1 b/g), mozna firewall... Zkus ale nejdriv to sifrovani a pak, pokud to stale nepujde, napis dalsi podrobnosti, jako napr. router ktery pouzivas atd atd...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu