ogami Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 ano, funguje i bez gps ... ulice vyhledavat nemuzes, nejsou geodata pro ceskou republiku a celou evropu snad krom anglie. z mapy.cz by asi dostat sli (jeste sem netestoval), ale bude to krapet slozitejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk_fitnes Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 Jak mam nastavit Global Map Download Tool aby mi pote fungovalo GPS po zapniti mapy vym zhruba jak vytvorit, ale dal si nevim rady. Prosim bud o foto nastaveni nebo navod diky moc. Lukas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ogami Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 moc nechapu tvuj dotaz :) nevis jak vytvorit mapu? nevis jak zpovoznit gps modul v mapthis? v gmdl nemusis nastavovat nic, aby fungovalo gps ... gmdl je jen na stazeni mapy, se samotnym gps modulem nema nic spolecneho. tak to upresni a treba ti i poradim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk_fitnes Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 No kdyz vytvorim mapu v gmdl tam mi najede a vsechno funguje, ale kdyz zapnu GPS modul tak mi to nechce ukazat pozici na mape a nevim jak to udelat abych podle toho moh jet treba do Prahy a ono me to navedlo na to misto kam jedu????? Predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ogami Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 jak naplanovat trasu mas v mem topicu s cestinou ... to je zatim jediny zpusob, jak se nechat navadet pres mapviewer. bohuzel nejsou geodata skoro pro celou evropu, takze jedine v pc pres gmdl ... zalozka "directions" nahore, vyplnis odkud kam (from -> to), zmacknes tlacitko "list", pak vyplnis nazev souboru do pole vedle tlacitka "save poi ..." (musi zacinat _ stejne jako adresare s mapama) a pak to ulozis (defaultne se to ulozi do adresare ./gmdl/bin/debug). pak uz jen staci prekopirovat na kartu do adresare s mapou a nacist pres menu volbou "poi hledat". proc ti nejede gps muze mit vic duvodu ... na psp s deskou ta-082 se musi aplikovat patch, pac se gps modul tvari porad jako vypnuty (to byl muj pripad). testujes to venku? me se v mistnosti nepodarilo fixnout byt na jeden satelit, i kdyz jsem byl primo u okna. dale to chce cekat v klidu, dokud se gps nefixne aspon na 2-3 satelity ... za jizdy v aute jsem se jeste nikdy nefixnul byt na jediny satelit ... doba fixnuti je u me kolem jedne minuty, takze to neni problem. nejdriv bych overil, zda to gps vubec funguje ... bud je na to primo testovaci program, nebo pust mapviewer, jdi do menu a vyber gps informace ... vlevo nahore by melo byt "gps state: on" (pokud mas cestinu tak "stav gps: zapnuto"), pokud je tam off bo vypnuto, musis aplikovat ten patch jako ja. dalsi problem muze byt v prx souborech, napis jake pouzivas a jakou verzi fw mas v psp. obsahly FAQ a navody na vse co sem tu rek najdes zde: http://www.dcemu.co.uk/vbulletin/showthread.php?t=51440 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ska-swejk-driwer Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 díky... super uploud... teď to chce akorát si pořídit ten gps modul a bude to supr xD. ještě jsem se chtěl zeptat: když si chci naplánovat cestu, tak můžupřímo v psp v tom mapthis!? nebo něják jinak??? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aliiiasercz Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Ahoj to je mapa cele ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Ahoj prosim muzete mi nekdo rict co mam delat s tim USBHOSTFS Fix aby mi tam potom konecne sla GPS? Mam tu blbou desku takze diky za rady vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.