jecaluk Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Cus mam dotaz nevite nekdo jak to je kdyz je release az zitra 24/08/10 v americe a 27/08/10 v evrope a ja uz to na x-ku budu hrat dneska dostanu nebo nedostanu banana ? máte s tím zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Nataly_ Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Je pravdepodobnost že ho dostaneš ale nemusíš. Ovšem lepší je hrát až po vydání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Tohle bych teďkom neřešil BAN dostaneš na 95% až bude banovací vlna :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 vlezes na live pred vydanim a ban mas jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jecaluk Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Driv jsem nejaky gamesi hral pred releasem a nikdy ban nebyl az na vanoce s tou posranou vlnou :) ... vim ze sem hral Fallout 3 14 dní pred releasem a toho 50 Centa snad mesic a pohoda no, mám strach to tam strcit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jecaluk Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Tak smazim a ban v nedohlednu musim zatukat /knock /knock /knock :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 A to si jako myslíš, že ho dostaneš hned? MS nikdy nebanovalo na místě, ale právě v těch vlnách. Mezitím si označuje konzole (flag), které posléze zabanuje najednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jecaluk Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Tak to mi je uz u prdele to dostane ban zase 95% uzivatelu takze mám v píči, navíc me MS na miste zabanovalo s moji prvni konzoli ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 MS na miste zabanovalo s moji prvni konzoli ;) Asi si to připojil v době kdy byly vlny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Klidně i po ní. V době vlny se prostě vydá signál, které konzole mají být zabanovány a při prvním přihlášení dotyčné konzole ji odstřelí. Například: hraju a něco udělám blbě dejme tomu v květnu. Konzole je označena, ale nic se něděje. Pak přijde vlna (běžně na konci roku) a pro všechny označené konzole je vydán příkaz "Zabanovat". Pokud je konzole připojena, je to hned, když ne, příkaz "čeká". Pak, když se konzole připojí, klidně i pár měsíců potom, dojde k banu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Klidně i po ní. V době vlny se prostě vydá signál, které konzole mají být zabanovány a při prvním přihlášení dotyčné konzole ji odstřelí.Například: hraju a něco udělám blbě dejme tomu v květnu. Konzole je označena, ale nic se něděje. Pak přijde vlna (běžně na konci roku) a pro všechny označené konzole je vydán příkaz "Zabanovat". Pokud je konzole připojena, je to hned, když ne, příkaz "čeká". Pak, když se konzole připojí, klidně i pár měsíců potom, dojde k banu. A dá se to nějak poznat jestli to moje konzole má čí nemá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Cynicky poznamenám, ano, dá, při banu. Ale vážně. Ne, bohužel, nedá, žádné varování, nic. Prostě jednoho dne bum, a nehraješ (on-line). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Já kdysi hned jak jsem koupil xbox jsem byl asi 9 dní na live, ale pak jsem to na tuho odpojil a už na live nechodím jedná se mi spíše o záruku aby mi ji nějak nevyrušili ;) Cynicky poznamenám, ano, dá, při banu.Ale vážně. Ne, bohužel, nedá, žádné varování, nic. Prostě jednoho dne bum, a nehraješ (on-line). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Pane bože, to je zas otázka. Když kradeš hry, tak nelez na ten live! A když už, tak počkej pár dní, až bude po vydaní.....ježiši... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Ale přece hrát před vydáním s vypojeným netem nevadí ne?Nebo se někde v databázi ukládá datum achievements? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmucho Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Ano Datum k achievum se uklada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Si děláš prdku ne? :D,hmm,tak už můžu počkat jen na vlnu.Ty datumy se ukládaj asi v databázi MS vid'?Jelikož v boxu to nikde neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Ano Datum k achievum se uklada Ano to je pravda,ale jen pokud máš xko píchnuté na LIVE ;). Navíc já xko vytahuju z elektriky takže mám vždycky čas a datum roku 2005 :) . Takže takhle na to nepříjdou . Si děláš prdku ne? :D,hmm,tak už můžu počkat jen na vlnu.Ty datumy se ukládaj asi v databázi MS vid'?Jelikož v boxu to nikde neni... Jak jsem řekl jen pokud si na LIVE a ty data achievmentu se tam píšou i na tvojem xku . //: pokud se pletu tak mně opravte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Ano to je pravda,ale jen pokud máš xko píchnuté na LIVE ;). Navíc já xko vytahuju z elektriky takže mám vždycky čas a datum roku 2005 :) . Takže takhle na to nepříjdou .Jak jsem řekl jen pokud si na LIVE a ty data achievmentu se tam píšou i na tvojem xku . //: pokud se pletu tak mně opravte ;) Díky,to mi stačí,když takhle něco hraju tak je samozdřejmé že jsem offline :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmucho Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Při online se hned synchronizuje obsah achievmentů ze serverovou stranou, workaround je prej odpojeni xka z elektriky na delsi cas, nicmene tomu neverim protoze me xko po mesicnim odpojeni ma cas stejny a datum stejne. Asi je to kus od kusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jecaluk Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Uz na tom nezalezi Mafii jsem dohral, zacal jsem hrat pred releasem a tesim se na druhy banan :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 To neříkej,já konzoli s banem nechci :(,jestli ho dostanu tak svou Elitku prodám a počítám že za ty prachy co z toho budu mít si pořídim tak akorát arcade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Haha, nechci být zlý, ale řeknu ti to tak. :D Dobře ti tak!! :D Nemáš stím lézt na Live. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Dokud určité hry nevyjdou tak se na live nepřipojuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.