*Dave* Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 hele rano chcu najet do MUSIC, a kousne se mi PSP ted sem si na to vzpomel, hodim jiny XMB a zese sek co s tim ???? v cem muze bejt chyb ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 kousne znamena zamrzne ? Edit// ked hej...skus reinstall FW.... Edit2// alebo este chod do flash 1 a zmaz tam subor config abo jak.... pod zlozkami je.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 hele rano chcu najet do MUSIC, a kousne se mi PSP ted sem si na to vzpomel, hodim jiny XMB a zese sek co s tim ???? v cem muze bejt chyb ???? zksus si dat puvodni xmb pokud ho mas.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Červenec 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 puvodni mam ale to mi taky udelalo hodil sem si tam zalohu seskladanyho XMB a zase to de hmm v cem to muze bejt ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 jestli používáš remober atd. tak sis moh music vypnout ;)......asi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 zkus si tam dát originální music_main_plugin.rco (nebo jak se to jmenuje :bash: ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Červenec 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 jj uz mi to de, ale no uvidim co to bude delat dal... :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
*Dave*
hele rano chcu najet do MUSIC, a kousne se mi PSP ted sem si na to vzpomel, hodim jiny XMB a zese sek co s tim ???? v cem muze bejt chyb ????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts