Myrisek Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 Mě to na DSi s Akaio 1.8.5 fix maká v pohodě.. Supr hra jinak :-) Citovat
cjakub Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 otestovane na nds lite akaio 1.8.5 (bez fixu) so zapnutym anti piracy, bez problemov :) je to super hra, kedysi som to hral na pc ale neskor to uz je veru dost tazke :P Citovat
.Den Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 Mate nejaky oblibeny zpusob jak si stavet kytickovou armadu? Ja si zatim pres 3 levely (jako 3-x, ne 1-3 :D ) vystacil s formaci Odkrýt skrytý obsah Sun Sun Repeater Repeater Sun Sun Repeater Threepeater Sun Sun Repeater Threepeater Sun Sun Repeater Threepeater Sun Sun Repeater Threepeater Sun Sun Repeater Repeater Pripadne pak po upgradu zbrani nebo jen specificky pro uroven 3: DoubleSun Repeater Torchwood DoubleSun Repeater Torchwood Repeater Repeater Torchwood volne misto Lily Pad Repeater Repeater Torchwood volne misto Lily Pad DoubleSun Repeater Torchwood DoubleSun Repeater Torchwood prip. upgrade Repeatera na Gatlinga apod., ale zhruba tak. :) Ale rikam si, co budu delat, az nebudu stihat sazet. :) Citovat
kiwaf Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 .Den napsal: Tak asi pulku hry uz mam za sebou (tipuju), dodelal jsem level 3. A je to fakt parada, konecne taky prituhuje. ^^ Ja mam za sebou level 3-8 a podle toho kolik mi jeste chybi druhu rostlin/hub, bych rekl, ze je to tak slaba tretina hry. Nicmene, nikdy jsem to nehral ani nevidel a je to navykovka jako prase :) Citovat
penthaler Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 U AKAIO NEZAPOMENTE AKTUALIZOVAT LOADERS http://akaio.net/loaders/ A nekdy opravdu staci jen stahnout jinou verzi hry Citovat
.Den Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 penthaler napsal: U AKAIO NEZAPOMENTE AKTUALIZOVAT LOADERS http://akaio.net/loaders/ A nekdy opravdu staci jen stahnout jinou verzi hry To je co zac? o_O (Kazdopadne jede mi to proste s 1.85 firmwarem). Citovat
UlbrihF Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 http://www.naspev.com/2011/01/5384-plants-vs-zombies-usa.html Citovat
Robot2037 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 tak na DSTT to uz jede. uz vim jak se vytvari soubory extinfo.dat a infolib.dat, takze jsem je vygeneroval s fixem pro tuto hru. vyjde to i v dalsim updatu FW, ale buhvi kdy to bude, protoze se jim nechce delat nove verze kazdy den kvuli jedne hre. Stahujte ZDE. Odzkouseno, funguje ok! Citovat
.Den Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 Tohle by byla paradni hra na multiplayer, skoda, ze tu nemam nikoho s DS na byte. :)) Jinak jsem v pulce 4... Ale zajimave jsou i minigames, jen by me zajimalo, jak se odemykaji dalsi. Mam pouze 3. Citovat
Trany Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 Jej, Robote díky moc, jdu to ihned vyzkoušet a dám vědět :) Mimochodem, jsou zde nějaké novinky oproti PC verzi? Kromě jiného ovládání samozřejmě :D Citovat
Melindaaaa Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 Nefunguje mi žádná romka :( Karta R4i...zabte mě xD Na PC jsem to dohrála 2x, chci ozkoušet NDS verzi Citovat
Trany Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 Holt R4 není zrovna nejlepší výběr :) Btw, Robotův fix je nádherně funkční, do toho, kytičky! Citovat
Melindaaaa Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 S žádnou jinou ROMkou jsem zatím problém neměla, fakt nechápu...Hlásí to nějakej problém a ať resetuju systém... :( Citovat
UlbrihF Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 Trany napsal: Holt R4 není zrovna nejlepší výběr :)Btw, Robotův fix je nádherně funkční, do toho, kytičky! Já ma R4 Renovation SDHC a vse facha uz i USA Citovat
Robot2037 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 No nejsem expert na R4, ale podle me se na R4 pouziva to same jako na DSTT, nebo se tam nahraje YSMenu, ne? Ty firmwary vychazi pro vsechny spolecne. Melindaaaa: podivej se jestli mas na karte adresar TTMenu a v nem soubory extinfo.dat a infolib.dat. Pokud ano, stahni ten muj update co jsem daval par prispevku vyse, rozbal a v nem jsou tyto dva soubory aktualizovane. Nakopiruj je na kartu do slozky TTMenu a prepis ty stavajici. Pokud to tak nemas, tak nevim :) Citovat
Melindaaaa Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 Tak jsem to nějak zkusila...ale žádná změna...loading rom failed...please reset system...nebo něco takovýho...ale stejně díky za snahu :) Citovat
.Den Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 Vypada to, ze uz jsem ve finale... Tj. uroven 5. Tam uz to vypada docela brutalne hned ze zacatku, tak jsem zvedavy. Ale jestli je to fakt posledni, pak ta hra je az moc lehka. :( Mel jsem jeden jediny fail. Uvidime, co bude pak... Citovat
t3n Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 je to celkem lehke... s vyjimkou survivalu a nekterejch miniher (nevim jestli jsou vsechny tyhle veci i v NDS verzi). Citovat
.Den Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 Jsou tam, ale zatim mam vse zavrene, asi dokud nedohraju hlavni mod. :( Resp. Survival uplne, v Minigames a Puzzles muzu odehrat po trech urovnich od kazdeho a dal se mi nic neotevre. Citovat
kiwaf Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 Tak Adventure mod dohran, konci kolem 5-10. Survival, Minigames i Puzzle mam odemcene, pred tim jsem tam nekoukal, jsou tam tri urovne od kazdeho (Puzzle jen jedna), na ctvrte je zamek, pocitam, ze se odemkne po dohrani predchozich trech. Citovat
.Den Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2011 Jo, zombici zdolani... Fakt skoda, ze to bylo tak strasne lehky. Celkem me dostali za cely hlavni mod jen 3x. Ale je tam hodne extras, tak jdu na to. ^^ There's a zombie on your lawn... ♪ Citovat
t3n Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2011 tak jsem zkouknul i tu NDS verzi, vypada to temer identicky jako na PC nebo iPhonu. doporucuju si otevrit achievements a scrollovat stylusem az uplne dolu ;D Citovat
.Den Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2011 Tak puzzles jsou taky neskutecne lehke... :( Az na posledni Endless. Citovat
Trany Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2011 Taky mám dohrané, PC verze byla oproti téhle hračičce hardcore, ale i tak jsem rád že vyšla pro DS :) a do kolikáté vlny vydríte v Survuvalu? :D moje holčina odrazila přes 10 :D a to nehrála adventure Citovat
.Den Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2011 Ja zatim jedu puzzles a pak minigames... Survival zkusim potom. K cemu je dobre treba pestovani kyticek? Jestli z toho nebudou zadne dalsi hry, tak je to jak ztrata casu mi prijde. x_x Ale nevim "co za to". Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.