wlk Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 ahoja, mate nekdo nejaky zkusenosti s navigacema pro tuto masinku? :) popr. jaka je nej 8) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Zkoušel jsem na něm Navigon a v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Pokud máš nějaký datový tarif, tak je dobrá i ta, co tam je defaultně. Rychle se načítá, mapy si stahuje z Google Map a mě se osvědčila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Pokud máš nějaký datový tarif, tak je dobrá i ta, co tam je defaultně. Rychle se načítá, mapy si stahuje z Google Map a mě se osvědčila. ...akorat mi to u ni psalo, ze je tam presnost na 1300m, coz je u navigace celkem dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Já můžu doporučit jedině iGO8 po spolehlivým používání napříč všema možnýma platformama :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Hmm to nevím, hledal jsem podle toho něco v Hodoníně a přesnost dobrá - jel jsem autem v průměru 45 Km/h a křižovatky atd. ukazovala v pořádku. Možná, že to bylo tím, že jsi stál na místě - satelity údajně lépe zachytí tvoji polohu, když se pohybuješ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Zkoušel jsem na něm Navigon a v pohodě. tak sem si ho naistaloval vcetne map cele evropy, ale kdyz zadam nejakou adresu napr. na Slovensku tak mi to hodi hlasku, ze trasa nemohla byt vygenerovana a at v nastaveni povolim, dalnice, trejekty, mytne brany atd. A i kdyz mam vse povoleno tak to nejde. Nevis co s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Hmm to nevím, hledal jsem podle toho něco v Hodoníně a přesnost dobrá - jel jsem autem v průměru 45 Km/h a křižovatky atd. ukazovala v pořádku. Možná, že to bylo tím, že jsi stál na místě - satelity údajně lépe zachytí tvoji polohu, když se pohybuješ... aha, mas pravdu stal jsme na miste :) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 ...akorat mi to u ni psalo, ze je tam presnost na 1300m, coz je u navigace celkem dost Musis pockat, az se pripoji k GPS. Jinak je samozrejme s presnosti jen podle vysilacu operatora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Prosím tě vysvětli mi jak jsi to myslel s "s přesností vysílačů operátorů" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverickone Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 já zatim zkousel Ndrive a sygic a oba fungovali tak jak maji ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Poloha se da urcit podle sily signalu jednotlivych vysilacu...ty vysilaji v kruznicich :) kdyz vis ze od vysilace A jsi cca 500 metru a od vysilace B 1000 metru tak jsou jen dva mista kde muzes byt... je tam drobna nepresnost ale na vysvetleni principu to staci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Jenže on psal dle operátorů, což je nesmysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Září 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Zkoušel jsem na něm Navigon a v pohodě. mam s navigonem jeden problem, pokud s nim jezdim po republice tak vse jak ma byt, ale pokud do nej zadam adresu jakekoliv zahranicni zeme tak vyskoci hlaska (bohuzel ji ted nemuzu napsat,sem doma a gps tu nechytim), neco ve smyslu, ze se na pozadavane misto neda dostat a at zkontroluju profil trasy ( ale tam mam vse povolene). Ale v okamziku kdy prejedu hranice napr. Slovenska a zadam znova adresu prave na slovensku tak uz vse zase bezi...fakt nevim co s tim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Tak vyreseno....je to tim, ze nemam full verzi,ale pouze demo.. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Jinak mam ndrive, ale po spusteni se mi program stale nacita a nic..takze nepouzitelny.... Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krysna Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Z týdeních zkušeností mi připadá na wildfire NDrive lehce svižnější než Sygic ale za to Sygic je přesnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Z týdeních zkušeností mi připadá na wildfire NDrive lehce svižnější než Sygic ale za to Sygic je přesnější... mohl bys mi na mail hodit obe navigace i s mapama nebo aspon odkaz, mapy budou asi velke?? Diky jouzic@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nem217 Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Ahojte, prosim mohl by mi nekdo zaslat odkaz na "fungujici" navigaci na Wildfira., Mam navigon, ale nezobrazuje trasy skrz jine zeme. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 IGo je nejlepší. krásně naviguje včas.. svižná neseká se:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladovic Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Ahoj, poradi mi prosim vas nekdo? Mam HTC Wildfire a nevim kde stahnout iGO navigaci a pak jak ji tam dostat... :( Antitalent :-) Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Osobně jsem testoval IGo. a musím říci že lépe reagující a navigující navigace asi není.. opravdu kvalitní.. rychlé spojení a vše jede jak má je to offline. opravdu paráda. hlasy i mapy poi. max spokojenost. jediná vada je že neumí v současné verzi navigovat přez určité města. pouze z místa do dalšího místa.. ale je nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.