chabroZz Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 zdarte,hledam sousedy na vymenu at uz her nebo zkusenosti a hlavne nakej klan mladoboleslavaku z KILLZONE2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 pochybuju že zrovna tady jich hodně bude a dej si facku za to boleslaff ;) kdyz nemas nic vecnyho k tematu tak se ani neozyvej však jem ti řek že tu nikoho nenajdeš :D nebo ta facka pristane na tve tvari,pa brouku nice try kiddo :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 v MB je max 10 vlastniku a určitě tu nebudou :D to vis sme chudej kraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boda007 Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Ja jsem z okoli MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chabroZz Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 pochybuju že zrovna tady jich hodně bude a dej si facku za to boleslaff ;) kdyz se ti neco nelibi a nemas nic vecnyho k tematu tak se ani neozyvej,nebo ta facka pristane na tve tvari,pa brouku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 kdyz se ti neco nelibi a nemas nic vecnyho k tematu tak se ani neozyvej,nebo ta facka pristane na tve tvari,pa brouku Vzhledem k tomu, že Arcane má 675 příspěvků, a ty tři, tak bych si na něj nevyskakoval. A taky si myslim, že tu moc hráčů nebude. Co jsem se koukal i po ohlasech, i jiných fór, moc jich z MB není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Jsem z MB ale ted bydlim v Praze a Killzone mam bohuzel teprve zacinam FPS mi nejak na ovladaci nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chabroZz Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Vzhledem k tomu, že Arcane má 675 příspěvků, a ty tři, tak bych si na něj nevyskakoval. A taky si myslim, že tu moc hráčů nebude. Co jsem se koukal i po ohlasech, i jiných fór, moc jich z MB není. ptal jsem se ,jestli tady jsou naky gameri z MB...ne jestli nekdo zna priblizny pocet majitelu ps3.tak prosim,at pisou jen ti,co maji ps3 a jsou z okoli MB.takovyhle radoby rady typu 'myslim si,ze jich moc nebude' nepotrebuji.sam vim,ze nas moc neni.proto to zkousim pres ruzny fora.jinak dekuji za snahu...a ARCANOVI gratuluji k jeho 675 prispevkum,potkat ho v temny ulicce,tak se vyhnu se sklopenou hlavou. SAVANA HOKNA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.