chabroZz Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2010 zdarte,hledam sousedy na vymenu at uz her nebo zkusenosti a hlavne nakej klan mladoboleslavaku z KILLZONE2 Citovat
Arcane Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2010 pochybuju že zrovna tady jich hodně bude a dej si facku za to boleslaff ;) Citovat kdyz nemas nic vecnyho k tematu tak se ani neozyvej však jem ti řek že tu nikoho nenajdeš :D Citovat nebo ta facka pristane na tve tvari,pa brouku nice try kiddo :lol: Citovat
alesek__ Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2010 v MB je max 10 vlastniku a určitě tu nebudou :D to vis sme chudej kraj Citovat
chabroZz Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2010 Arcane napsal: pochybuju že zrovna tady jich hodně bude a dej si facku za to boleslaff ;) kdyz se ti neco nelibi a nemas nic vecnyho k tematu tak se ani neozyvej,nebo ta facka pristane na tve tvari,pa brouku Citovat
LegionCZE Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2010 chabroZz napsal: kdyz se ti neco nelibi a nemas nic vecnyho k tematu tak se ani neozyvej,nebo ta facka pristane na tve tvari,pa brouku Vzhledem k tomu, že Arcane má 675 příspěvků, a ty tři, tak bych si na něj nevyskakoval. A taky si myslim, že tu moc hráčů nebude. Co jsem se koukal i po ohlasech, i jiných fór, moc jich z MB není. Citovat
MartinCZ80 Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2010 Jsem z MB ale ted bydlim v Praze a Killzone mam bohuzel teprve zacinam FPS mi nejak na ovladaci nejdou Citovat
chabroZz Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2010 LegionCZE napsal: Vzhledem k tomu, že Arcane má 675 příspěvků, a ty tři, tak bych si na něj nevyskakoval. A taky si myslim, že tu moc hráčů nebude. Co jsem se koukal i po ohlasech, i jiných fór, moc jich z MB není. ptal jsem se ,jestli tady jsou naky gameri z MB...ne jestli nekdo zna priblizny pocet majitelu ps3.tak prosim,at pisou jen ti,co maji ps3 a jsou z okoli MB.takovyhle radoby rady typu 'myslim si,ze jich moc nebude' nepotrebuji.sam vim,ze nas moc neni.proto to zkousim pres ruzny fora.jinak dekuji za snahu...a ARCANOVI gratuluji k jeho 675 prispevkum,potkat ho v temny ulicce,tak se vyhnu se sklopenou hlavou. SAVANA HOKNA Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.