StOrKcZ Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Zdar :arrow:Mám takový malý problém a to se zvukem.Stahuju si filmy z warfora,takze nejčastějsi formát AVI,ale u některých filmů mi prostě nejde zvuk(obraz jo).Nějaká dobrá rada jak to rozchodit?Samozrejmně to dám do externího disku a poté do PS3.:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kailo Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 ... Zkus být konkrétnější... Nějaká hláška o tom například? Pokud ti tam vyskočí hláška o Cinavia, tak to stáhnout jedině jinej rip, protože ripy co hází tuhle hlášku mají watermark... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StOrKcZ Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Ne ne,vůbec žádná hláška mi nevyskočí,prostě zapnu film,jede,ale bez ZVUKU,žádnej error nic.Dneska jsem stahoval třeba Kick-Ass,viz info a zvuk taky nejede. Format : AVI at 2 713 Kbps Length : 2 GiB for 1h 52mn 55s 520ms Video #0 : MPEG-4 Visual at 2 253 Kbps Aspect : 720 x 304 (2.368) at 25.000 fps Audio #0 : AC-3 at 448 Kbps Infos : 6 kanály, 48,0 KHz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kailo Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 ... V tom případě není chyba u jednotlivých ripů, ale u Tebe. Tím myslím, špatné nastavení zvuku. Zvuk z PS3 ti jede odkud? Z TV repráků, nebo nějaký externí bedny? Předpokládám, že externí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StOrKcZ Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Mam to zapojeny pres HDMI kabel,takze jen zvuk z TV a to z tehle http://www.mall.cz/lcd-televize-uhlopricka-80-93-cm/samsung-ue32c6000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JakubBeznoska Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Dnes se mi stalo na chlup to samý stáhnu Kick-Ass a PS3 mi nepřehraje zvuk. Stává se mi to jen u některých filmů ostatní běží v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kailo Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 ... V tom případě si projeď Settings - Sound Settings (Zde máš český manuál) http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/audiooutput.html Ještě mě ale napadá, Tobě nejde zvuk jen během filmů, co? Tak si ještě projeď Settings - Video Settings - a dole máš BD / DVD Audio Output Format (HDMI), etc... http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/index_bdsettings.html Ale je to divný, mam podobný rip Kick-Ass -*avi, audio bitrate stejný, velikost skoro taky stejná, a nikdy žádný problém se zvukem nebyl... A když už, tak mi vyskočila hláška. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StOrKcZ Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Nejde mi to,fakt uz nevim co stahovat.Zacina se mi to stavat stale u vice filmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kailo Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 ... No, filmy to není, to bych vyloučil. Telkou taky ne, ta podporuje vše, co má. Tak jedině problém někde v konzoli samotné, protože já taktéž využívám ps3 hlavně pro přehrávání filmů a problém jsem žádný nikdy neměl. Ať už to byly filmy staré 10 let, nebo žhavé novinky. =Q Rád bych teda pomohl, ale fakt nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StOrKcZ Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Chapu,tak zatim je to jen u par filmu no,ale origo zadny problem neni.Neni to treba v tom ze je nova a ma nejaky novejsi software,ale tobe se to taky updatuje.No zkusim to zkoumat :)Jinak dekuju za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Leda zformátovat disk, překopat celé PS3 :D Já bohužel nevím jak, tak se zeptej povolanějších Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kailo Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 ... Jak jsem zmiňoval výše - Cinavia. Od téhle společnosti ti vyběhne hláška, když přehráváš film s dig. watermarkem (digitální podpis). Spolu s hláškou se objeví i problém - v podobě např. vypnutého zvuku, takže kdyby byl problém v tom tak by se aspoň něco zobrazilo... Tady máš všechny 4 hlášky, kdyby si potřeboval -> http://www.cinavia.com/pages/message1.html Ale stejně to tím není takže víme prdlajs, poptej se radši těch, jak dobře řekl Legion, povolanějších (: Rád jsem se vynasnažil pomoct (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 br3ak3point Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 se mi tohle taky parkrat stalo, ale rekl bych ze to bude nejakym kodekem, co PS3 neumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MjollniR Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 taky mam stejny problem s Expendables,v PC vse vpohode a v PS3 nejde zvuk,obraz vporadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 robsol Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 jj bohužel potvrzuju, že se mi to stává taky u čím dál více filmů.:cry: Zkoušel jsem laborovat s různými nastavení zvuku, ale nepomůže to. V PC vše běží v pohodě. PS3 jsem si koupil hlavně kvůli přehrávání filmů z PC a tohle je tak trochu mrzuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Mám ten samý problém. U některých videí prostě nejde zvuk, v PC vše OK ale když se to samé video snažím spustit v PS3, tak obraz jede ale bez zvuku. Kdyby někdo věděl kde je zakopaný pes, tak se pls podělte. Docela mi to štve. Nevím jak u Vás ale mě se to děje většinou u ripů s dabingem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Takua Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 mám to samé na PSP je to ten zvuk v AC3 ,ten formát zvuku neumí ,je nějaký kodek na AC3 do PSP? nebo video přehrávač co to podporuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
StOrKcZ
Zdar
:arrow:Mám takový malý problém a to se zvukem.Stahuju si filmy z warfora,takze nejčastějsi formát AVI,ale u některých filmů mi prostě nejde zvuk(obraz jo).Nějaká dobrá rada jak to rozchodit?Samozrejmně to dám do externího disku a poté do PS3.:!:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.