Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Přídavné chlazení???

Scary9

Otázka

Zdravim všechny.mám ps3 slim 120Gb a občas se mi při delšim hraní na určitejch místech sekaj hry..televizi mám výbornou s min. odezvou a psko mám taky na otevřenym místě kde má dostatek prostoru pro chlazení,ale občas se to nechutně seká :?....neni to tragédie jen mě zajímá jestli by se to dalo eliminovat ňákym přídavnym chlazením,protože i když nemám stejšná zavřenýho v ňáky bedně tak je dost horkej?na netu sem našel Nyko Intercooler pro ps 3 slim a chtěl bych ho zkusit.nemáte s tim někdo zkušenosti?thx8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak problém vyřešenej..stejšna sem dal na jiny místo,koupil sem si pod něj chladící podložku zalman NC-2000 a vyrobil sem si větráky(3x 40mmx40mm+adapter),kterej sem si připevníl za ps=>rychlejší odvod teplýho vzduchu....tydle všechny věci snížily teplotu min. o polovinu!!!!!!přesný snížení teploty hodlám v dohledný době přesně změřit a udělat i videa.....ten intercooler od nyko je podle všech recenzí co sem našel mrdka..a taky sems i všimnul jak je to napíjeny,tkaže to je taky na píču ,protože to odebírá šťávu,kterou potřebuje ps...takže jestli přídavný chlazení,tak jednoznačně chladící podložku + větráky a pokud možno tak připojit do jinýho zdroje než do ps!!

Zatim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu