chlapik Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 ahoj. chtěl jsem se připojit PS3 kabelem k internetu a pořád mi to háže chybu 80710102. byl bych rád kdyby mi mohl někdo poradit co dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Připojil jsi to v Settings? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chlapik Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 jj, v settings jsem to připojil, všchno hotové, ale v test connection to splní jen obtain IP address, ale nic jiného to nesplní (Napíše failed)... Dole přebíhá text: This is a DNS error (80710102) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Zkus sem hodit jakého máš poskytovatele a typ tveho modemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luba1468624240 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Resetuj modem, stačí vytáhnout ze zásuvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Resetuj modem, stačí vytáhnout ze zásuvky. Pominuli skutečnost že tohle ve většině případů nezabírá. Si pleteš pojmy reset znamená uvést modem do továrního nastavení, to co ty navrhuješ je restart modemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
chlapik
ahoj. chtěl jsem se připojit PS3 kabelem k internetu a pořád mi to háže chybu 80710102. byl bych rád kdyby mi mohl někdo poradit co dál.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.